1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

neajlovul21Victorie importantă pentru Neajlovul Puntea de Greci, ieri, în Promoție Sud. Liderul, Voința Crețu a fost învins în meciul direct, cu 2-1 și ecartul dintre cele două formații a rămas la doar trei puncte. Dar și un joc mai puțin pentru Puntea de Greci.

 

Neajlovul Puntea de Greci - Voinţa Creţu 2-1
Victorie cu dedicație, pentru Puntea de Greci! Fotbaliștii de la formația aflată în acest moment pe locul 2, în Promoție Sud, dedică victoria colegului lor, Robert Barbu, a cărui zi de naștere a fost ieri.

Succesul este cu atât mai importat cu cât s-a înregistrat în fața liderului, care are și un joc mai mult.

Iată formația celor de la Puntea de Greci: Marin Marius - Florea Vlăduț, Florea George, Andrei Ștefan, Nicolae Adrian - Toader Petrișor (Lazăr Florin), Lazăr George, Stancu Viorel, Velcu Daniel - Stanciu Daniel, Tomescu Liviu (Stănculeanu Alberto).

Au marcat: Tomescu Liviu și Lazăr George


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii