Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Doi jucători de la Chindia, în lotul lărgit pentru Jocurile Olimpice!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

aioanidulca2021martieDambovitapenet, Special / Marian Aioani și Marco Dulca, cei doi jucători ai Chindiei Târgoviște, se află pe lista lărgită a lui Mirel Rădoi, care va fi folosită pentru convocarea lotului național olimpic. Deocamdată, lista cuprinde 61 de jucători, dintre care doar 18 vor primi ”viza” pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde turneul de fotbal va debuta pe 22 iulie!

Liga 1 - Programul pe zile și ore, pentru primele două etape!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasibiu2020sept1Dambovitapenet, Liga 1 / Astăzi, vă prezentăm programul oficial pentru primele două etape din play-off și play-out, potrivit calendarului aprobat de Liga Profesionistă de Fotbal! Chindia Târgoviște va juca primul meci sâmbătă, cu Hermannstadt, pentru ca miercuri să se joace duelul cu FC Argeș! Succes, băieți! 

Program complet, play-out, plus clasament!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaastra2021martie4Dambovitapenet, Liga 1 / S-a terminat prima parte a campionatului, în Liga 1! Vă prezentăm programul complet, în play-out, cu datele de desfășurare, plus clasamentul, înainte de startul fazei a doua! Succes, Chindia Târgoviște! Baftă, băieți! Suntem alături de voi! 

Astăzi, ultimele jocuri din sezonul regulat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntaricfrlegalbetDambovitapenet, Liga 1 / Ieri, s-a jucat CSU Craiova vs CFR Cluj, urmând ca astăzi să fie programate ultimele jocuri din sezonul regulat, după care vom afla clasamentul final, dar și cum va arăta ierarhia, după înjumătățirea punctelor! Chinda va juca în play-out, urmând să aflăm în curând programul! Succes! 

Săndoi: ” Penalty-ul a schimbat cursul jocului!”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a fost aproape de o calificare istorică în play-off-ul Ligii I, una la care - să fim serioși - nu visa nimeni, nici asociați, nici jucători, nici măcar cei mai înfocați suporteri, la începutul actualului sezon. Eșecul de la Pitești a fost greu de digerat de jucători și staff, în condițiile în care Chindia a condus minute bune, iar rezultatul de la Voluntari i-ar fi avantajat în calculele calificării.

7 lucruri, de ținut minte, după FC Argeș - Chindia, 3-1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcargeschindiaaprilie2021sDambovitapenet, Liga 1 / Chindia Târgoviște ratează prezența în play-off, deși rezultatele ne arată că ar fi fost doar la … ”mâna” ei… Trist, dar adevărat! Vă prezentăm ”7 lucruri, de ținut minte, după FC Argeș - Chindia”! Să sperăm că inclusiv jucătorii și staff-ul vor ține cont de ele! 

Bravo, CSM! Încă 5 pași!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmvolei2021poza1Dambovitapenet, Volei / Astăzi, s-au jucat primele meciuri din turneele valorice ale Diviziei A la volei feminin! CSM Târgoviște - campioana sezonului regulat a jucat în turneul organizat de CSM Alba Blaj. Vă prezentăm rezultele, programul, plus clasamentul actualiza! Încă cinci pași, pentru CSM! Și titlul vine la Târgoviște! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii