Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Mai rămâne Mediașul neînvins?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia21Ieri, au fost programate încă două meciuri din etapa a 9-a. Vă prezentăm rezultatele de ieri, datele statistice, programul complet al etapei, clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare! Se pare că este etapa oaspeților! Cu o singură excepție, CFR Cluj, echipă care a ”spulberat” pe Voluntari! 

Revine Liga 1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacfr0Liga 1 programează, de vineri și până luni, meciurile etapei a 9-a. Chindia Târgoviște va evolua pe ”teren propriu”, adică pe stadionul ”Ilie Oană”, din Ploiești, în compania echipei Sepsi Sf.Gheorghe. Vă prezentăm programul complet al etapei! Succes, băieților noștri!

Chindia a jucat la Călărași

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaviitorulacalarasiLiga 1 / Așa djupă cum v-am anunțat deja, profitând de pauza competițională, impusă de meciurile echipei naționale, Chindia Târgoviște a susținut un meci amical, la Călărași, cu Viitorul Constanța.A fost un joc în care Viorel Moldovan a testat mai mulți jucători!

Amical pentru Chindia!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaviitorulgspProfitând de pauza cometițională, oferită de meciurile echipei naționale, Viorel Moldovan vrea să-și testeze întreg lotul într-un atractiv meci amical, sâmbătă, la ora când se dispută meciurile Ligii a 2-a! Succes, în pregătiri și... inspirație! Avem nevoie de puncte, în meciurile viitoare!

Statistica etapei a 8-a

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaEtapa a 8-a, din păcate, așează Chindia Târgoviște în poziție retrogradabilă! A fost o rundă cu 24 de goluri,  în care am avut doar un singur meci în care n-au marcat ambele echipe. Gazde - oaspeți 13-11. Să vedem cam cum au stat lucrurile, per total, după etapa recent încheiată!

Chindia Târgoviște, după 8 etape

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaviitorulgspPauză în Liga 1,  prilej pentru a trece în revistă datele statistice ale Chindiei Târgoviște după primele 8 etape. Având în majoritatea meciurilor prestații mulțumitoare, Chindia ocupă, din păcate, doar locul 13, o poziție retrogradabilă! Așa că misiunea lui Viorel Moldovan nu va fi deloc simplă, de acum înainte!

Gaz Metan - lider și singura echipă neînvinsă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mediaschindia2009Aseară, s-a disputat ultimul meci al etapei, de la care vă prezentăm rezultatul, marcatorii, câteva comentarii și date statistice, plus clasamentul la zi și meciurile rundei viitoare. Reamintim că Liga 1 se va relua după meciurile naționalei României, contra Spaniei și Maltei, din preliminariile campionatului european 2020.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii