Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Emil Săndoi, înainte și după CFR Cluj - Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Vă invităm să parcurgeți două declarații ale antrenorului Emil Săndoi. Una a fost înaintea jocului cu CFR Cluj, cealaltă, după remiza albă, pe terenul campioanei. Să îi ținem pumnii strânși antrenorului Chindiei și să îi dăm credit! Până la urmă, orice s-ar spune, Chindia pare că intră, ușor-ușor, pe un drum ... frumos! Succes, băieți! 

Chindia coboară pe locul 13!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dinamoutasep20202Dambovitapenet, Liga 1 / Aseară, la Sibiu și în ”Ștefan cel Mare” s-au mai jucat alte două meciuri, practic ultimele ale etapei a 5-a! Dacă sibienii - cu ceva noroc, au câșigat pe teren propriu, Dinamo s-a văzut învinsă în ”Ștefan cel Mare”, de UTA - aflată la prima victorie în acest sezon! Vă prezentăm rezultatele complte, programul etapei viitoare, clasamentul și topul marcatorilor. 

”Câinii roșii”, dresați de Bătrâna Doamnă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dinamouta2020sept1Dambovitapenet, Liga 1 /  Inițial, am crezut că vom asista la o simplă repetiție a dinamoviștilor, în vederea meciului cu FCSB! N-a fost să fie, pentru că Dinamo n-a arătat mai nimic în jocul de aseară! De notat că echipa din Arad este la prima victorie, de la revenirea în Liga 1, în timp ce Dinamo nu reușește nici de această dată să câștige pe propriul teren... Unicul gol al meciului a fost marcat din lovitură de la 11 metri, pe finalul primei reprize. 

Liga 1 - Ăsta da, noroc, în Hermannstadt - Botoșani!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

hermannstadtbotsani2020Dambovitapenet, Liga 1 / Hermannstadt a deschis scorul, prin ... autogolul lui Șeroni și a câștigat dintr-un penalti, în minutul 89!  În acest moment, sibienii sunt pe loc de play-off, în clasamentul Ligii 1. De partea cealaltă, FC Botoșani a scăpat o remiză, printre degete, chiar la finalul jocului! Interesant este raportul șuturilor pe spațiul porții! 

Liga 1 - Chindia a ținut campioana în ”șah”, pe propriul teren!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiacfr0Dambovitapenet, Liga 1 / Ieri, la Cluj și Iași, au fost programate alte două meciuri ale etapei a 5-a, unde favoritele au pierdut puncte prețioase: ”CFR-iștii” au fost ”salvați” de la un dezastru, datorită ratării lui Florea, în vreme ce FCSB a fost pur și simplu ridiculizată în Copou! Astăzi, la Sibiu și în ”Ștefan cel Mare” sunt programate ultimele două meciuri ale etapei! Iată cum arată programul complet al rundei, cu rezultatele meciurilor de aseară, programul etapei viitoare - cu derbiul bucureștean FCSB vs Dinamo, clasamentul și topul marcatorilor actualizate!

Craiova, la a cincea victorie!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspDambovitapenet, Liga 1 / Ieri, la Voluntari și Pitești au fost programate primele două meciuri ale etapei a 5-a, ambele încheiate cu victoriile oaspeților, la același scor, 2-1 pentru Sepsi Sf.Gheorghe, respectiv CSU Craiova. Chindia, va juca, în deplasare, la CFR Cluj - un meci extrem de greu, programat duminică, de la ora 19:00.

Duminică și iar duminică, pentru Chindia!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

botosanichindia21Dambovitapenet, Liga 1 / Chindia va juca duminică pe terenul campioanei CFR Cluj, de la ora 19:00, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii I. Oficialii LPF au anunțat si programul etapei a 6-a, prima din luna octombrie și prima care s-ar putea disputa cu spectatori în tribune după momentul instaurării stării de urgență din martie.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii