Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Liga 1, la zi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiacraiovanoi2019Faptul că Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) vine cu precizarea că Liga 1 va avea și în sezonul viitor tot 14 echipe, confirmă faptul că actuala ediție a Ligii 1 se va juca pe teren și nu va fi înghețat campionatul! Până la urmă pare să fie cea msi corectă variantă a grupului de lucru, care analizează toate variantele.

Liga 1, tot cu 14 echipe!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiapozamedLiga 1 / În plină pandemie de coronavirus și cu întreg fotbalul de pe continent - și nu numai - suspendat, Liga Profesionistă din România vine cu scenarii pentru viitorul sezon. Oficialii LPF anunță că formatul Ligii I nu va fi schimbat, indiferent ce se va întâmpla cu actualul campionat.

Un prim club din Liga 1 anunță că nu va tăia salariile!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalLiga 1 / În plină pandemie de coronavirus, FC Botoșani anunță că salariile fotbaliștilor nu vor fi afectate de criză. "Nu poți face economii din salariile jucătorilor, și așa mici. La noi jucătorii câștigă maxim 2-3.000 de euro. Am ținut legătura cu patronatul, dacă va fi nevoie vom ajuta", a declarat la Digisport antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru.

Ritm susținut de lucru, la stadioanele din Capitală

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pozabucurestiChiar dacă mai mulți operatori economici și-au suspendat activitatea pe perioada crizei generate de coronavirus, la stadioanele din București continuă lucrările, ba chiar în ritm susținut. Este vorba de arenele pregătite pentru antrenamentele de la EURO, respectiv Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf.

Viorel Moldovan vrea 18 echipe în Liga I

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAntrenorul Chindiei a vorbit aproape o oră în ediția de vineri a emisiunii GSP Live, prezentată de Costin Ștucan. Moldovan a declarat că este acasă, respectă măsurile impuse de autorități, dar nu urmărește buletinele de știri, ci preferă documentarele istorice, geografice sau emisiunile culinare. Strict legat de fotbal, Comisarul e convins că actualul sezon al Ligii I nu va mai fi reluat și își dorește, pe viitor, suplimentarea numărului de echipe în campionat, cu eliminarea play-off-ului și a play-out-ului.

Campanie LPF / Stați acasă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal1Campanie / În plină pandemie de coronavirus, la inițiativa Ligii Profesioniste de Fotbal, mai mulți sportivi, artiști și persoane publice au transmis mesajul care ar trebui să fie pe buzele tuturor în România acestor zile. "Stați acasă" e laitmotivul clipului lansat de LPF, pe melodia lui Ștefan Stan.

Chindia are doar un singur antrenor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

viorelmoldovanchindiadinamoAtâta vreme cât Viorel Moldovan are girul conducerii clubului este singurul care poate decide pe cine se bazează și pe cine nu, în campania pentru evitarea retrogradării! O luptă grea, din care mai este mult... Vom vedea însă dacă lucrurile vor reveni la normal și ne vom putea bucura, din nou, de fotbal!  

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii