Stiri sportive din Dambovita - Liga I

Liga 1 – Rezultate și clasament

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

astrafcsblibertatea1Liga 1 / O etapă în care favoritele au învins! Toate în deplasare! Clujul este, deja, la cinci puncte de FCSB și patru de Craiova! Viitorul, Astra și Sepsi pot încurca, oricând, socotelile. În play-out se dau lupte intense pentru supraviețuire!

Liga 1 – Programul etapei!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

voluntaricfrlegalbetEtapa a 2-a, play-off - de vineri până duiminică și play-out - de sâmbătă până marți. Vă prezentăm programul complet al etapei, clasamentele la zi și topul marcatorilor. Așteptăm să vedem de unde mai vin surprizele! Multe jocuri interesante!

Liga 1 – Rezultate, clasament, etapa viitoare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaLiga 1 / De vineri se joacă pe altfel de puncte, iar o înfrângere atârnă greu în ”traista” echipelor, mai ales când se consumă pe propriul teren! Și prima care a greșit a fost FCSB! Vă prezentăm rezultatele primei etape din play-off și play-out, plus clasamentele la zi, programul etapei viitoare și topul marcatorilor!

Liga 1, Program pe zile și ore, play-off și play-out

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaAseară, s-a jucat și ultimul meci al etapei a 26-a, care încheie sezonul regulat al ediției 2018-2019. Vă prezentăm rezultatele complete ale etapei, clasamentul final al sezonului regulat, clasamentele play-off și play-out și programul primei etape din faza a doua!

Știm echipele din play-off și play-out!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrclujbotosaniLiga 1 / La finele ultimei etape a sezonului regulat, cunoaștem și celelalte două echipe care au obținut calificarea în play-off, acolo unde se luptă cu medaliile pe masă și cu gândul la cupele europene! Indiferent de rezultatul ultimului meci al etapei a 26-a, dintre Craiova și Astra, cunoaștem programul primelor etape în play-off și play-out!

Se apropie play-off-ul!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrclujbotosaniȘtim patru dintre cele șase echipe care vor intra în play-off, ultimele două locuri urmând a fi ocupate, abia după ultima etapa a sezonului regulat. Sepsi, Botoșani și Viitorul luptă direct sau... indirect, deși nici Iașiul nu trebuie neglijat!

Topul fotbaliștilor dâmbovițeni din Liga 1

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

Liga11DigisportAstăzi, vă prezentăm topul fotbaliștilor dâmbovițeni din Liga 1. Au mai rămas doar șapte nume! Trei sunt la FCSB, unul la Craiova, unul la Călărași, unul la Dinamo și unul la Voluntari. Primii trei clasați sunt la ceva distanță de ceilalți. La fel cum si ultimii doi au rămas în urmă. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii