Stiri sportive din Dambovita - Baschet

Caz de coronavirus la CSȘ Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingebaschet2Echipa de baschet U16 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște nu a primit dreptul de a evolua la turneul final de la Ploiești, după ce unul dintre jucători a fost depistat pozitiv la testul Covid-19. Potrivit baschet.ro, DSP Dâmbovița a oferit clubului un document prin care arată că jucătorul depistat pozitiv nu a fost contact al celorlalți jucători.

CSM Târgoviște, locul 4, în Liga Națională de Baschet Feminin

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmbaschet12Federația de specialitate a hotărât ca actualul sezon să nu mai fie reluat, să nu se acorde titluri de campioană, iar ierarhia pentru participarea în cupele europene să rămână cea din 12 martie, moment în care campionatul a fost întrerupt. Astfel, U Cluj va reprezenta România în Champions League - baschet masculin, iar Sepsi Sf. Gheorghe în EuroCup Women.

CSM Târgoviște, victorie la Brașov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmbaschet12Sâmbătă, s-au jucat meciurile etapei a 7-a, faza a 2-a a Ligii Naționale de Baschet feminin, grupa valorică A. Vă prezentăm rezultatele complete ale etapei, clasamentul la zi și programul etapei viitoare. Succes, CSM Târgoviște!

CSM Târgoviște, învinsă (și de) Satu Mare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmcsmsatumareSâmbătă, într-un meci restanță din etapa a 4-a, a fazei a 2-a. a Ligii Naționale de Baschet feminin, grupa valorică A, CSM Târgoviște a fost învinsă și de CSM Satu Mare, ceea ce înseamnă că mai mult de locul 4 nu se poate! Vă prezentăm rezultatele complete ale zilei, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

CSM Târgoviște învinsă (și de) Arad!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmcsmsatumareSâmbătă, într-un meci din etapa a 6-a a fazei a 2-a a Ligii Naționale de Baschet feminin, grupa valorică A, CSM Târgoviște a fost învinsă, pe teren propriu, de către FCC Baschet Arad! Vă prezentăm rezultatele complete ale zilei, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

CSM Târgoviște, depășită de Sepsi

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001sepsicsmtargovisteSâmbătă, într-un meci din etapa a 3-a, a fazei a 2-a, a Ligii Naționale de Baschet feminin, grupa valorică A, CSM Târgoviște a fost învinsă, pe teren propriu, de către campioana en titre, Sepsi Sf.Gheorghe. Vă prezentăm rezultatele complete ale zilei, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Misiune grea pentru CSM Târgoviște

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmcsmsatumareBaschet / La sediul Federației Române de Baschet a avut loc stabilirea țintarului fazei a doua a campionatului Ligii Naționale. CSM Târgoviște va evolua în Grupa A, alături de cele mai valoroase formații din România. Primele două poziții din Grupa A la finalul fazei a doua vor merge direct în semifinale, în timp ce locurile 3-6 și 4-5 se vor duela pentru ultimele două locuri din careul de ași.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii