Stiri sportive din Dambovita - Lupte

S-a luptat să fie cea mai bună! Și a reușit!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonalupte2023noi20Dambovitapenet, Lupte / Simona Ionescu a reușit să obțină un titlu meritoriu, în urma unei participări de excepție! Sportiva legitimată la CSM Târgoviște este campioana Românie la lupte, categoria 55 kg! Felicitări pentru rezultat, care vine după o accidentare serioasă! Un mare bravo și pentru Georgiana Filip, cea care se ocupă de pregătirea Simonei și a altora, aici, la Târgoviște! 

”Băiatul de argint”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

volkov2023Dambovitapenet, Lupte / În perioada 9-12 noiembrie, la Târgu Mureș, a avut loc Cupa României la Lupte!  Clubul Sportiv Municipal Târgoviște a fost reprezentat de luptătorii Simona Ionescu și Evghenii Volkov, antrenați de Georgiana Filip. Un rezultat ce confirmă că la Târgoviște se muncește! 

CSȘ Târgoviște, pe primul loc în CN de lupte, juniori mici și ”micul luptător”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

luoptecopii2023Dambovitapenet, Lupte / La Călărași a avut loc, între 6-8 octombrie, Campionatul Național Individual de lupte libere și greco-romane,  pentru juniori și micul luptător. În urma rezultatelor foarte bune, obținute de micii sportivi de la CSȘ Târgoviște - pregătiți de Georgiana și Marin Filip, speranțele noastre au ocupat primul loc în clasamentul pe cluburi.

O familie de campioni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

filip1octDambovitapenet, Lupte / Georgiana și Marin Filip, despre care nu credem că ar rebui să spunem prea multe pentru a fi cunoscuți,  fiind doi dintre campionii noștri la lupte, au cu ce se mândri! Micuța Sofia pare a le călca pe ume! La Campionatele Naționale de la Călărași, Sofia a completat vitrina de trofee a familiei Filip cu o medalie de aur și trofeul de campioană națională la U8, categ.24 kg, după cele 4 meciuri câștigate în turneu!

O luptătoare de la CSM Târgoviște merge la Mondialele de la Bali!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonacsmiulie2023Dambovitapenet, Lupte / Opt luptători români, printre care și o sportivă de la CSM Târgoviște, vor concura în cea mai așteptată competiție a sporturilor de elită pe plajă și pe apă: ANOC WORLD BEACH GAMES. Simona Ionescu (categoria 60 kg) va reprezenta România și Clubul Sportiv Municipal Târgoviște.

Bilanț excelent pentru luptătoarele Georgianei Filip, la naționalele de seniori

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

luptecsmtgvdec2021Dambovitapenet, Lupte / La Campionatele naționale individuale de lupte - seniori, desfășurate la Reșița, luptătoarele de la CSM Târgoviște - printr-un protocol cu Sepsi Sf.Gheorghe (pregătite de Georgiana Filip) au obținut rezultate excelente, astfel că într-un clasament pe cluburi, gruparea târgovișteană a terminat competiția pe un merituos loc 3.

Succes notabil, pentru fetele CSM-ului, la CN de lupte pe plajă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmlupteplajaDambovitapenet, Lupte / Sportivele pregătite de Georgiana Filip au obținut locul 1, în clasamentul pe echipe, la Campionatul Național de lupte pe plajă! Vezi care au fost rezultatele sportivelor de la CSM Târgoviște! Mult succes în competițiile viitoare! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii