Stiri sportive din Dambovita - Atletism

10 medalii pentru atleții veterani dâmbovițeni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

concursveteraniSâmbătă și duminică, în sala de atletism din Complexul ”Lia Manoliu” s-a desfășurat Campionatul Național Masters Indoor 2019. Atleții dâmbovițeni au venit cu 10 medalii - 3 de aur, 3 de argint și 4 de bronz! Felicitări și succes!

Lipsuri și sacrificii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

acss9Astăzi, am decis să stăm în frig, alături de antrenorii și atleții de la CSȘ Târgoviște și CS Târgoviște, pentru a surprinde un atrenament complet! Deși în termometre abia dacă aveai ce... zări, timp de aproape două ore, cât a durat pregătirea, am văzut doar fețe vesele! Copii de șase-șapte ani alergau, cot la cot, cu colegii lor mai mari! Nu îndrăznesc să viseze la o pistă de atletism, la recuperări sau... cantonamente! Dar speră să audă imnul României, la capătul unor evoluții spectaculoase! Vezi declarații uluitoare și o GALERIE FOTO impresionantă. Felicitări, copii! Astăzi, ne-ați câștigat, pe deplin, respectul!

Diana Ivăncescu, o atletă care promite!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dianaivancescu100Diana Ivăncescu a obținut o medalie de argint la Campionatul Național de Tineret, recent încheiat, în proba de 1500 de metri. Performanța, despre care am scris săptămâna trecută, este cu atât mai importantă cu cât Diana venea după o accidentare serioasă! Vezi declarații, în exclusivitate, ale atletei legitimate la CS Târgoviște, dar și ale antrenoarei Desdemona Ionescu Banu!

Felicitări, Diana Ivăncescu!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dianaivancescu001113Succes important pentru Diana Ivăncescu, sportiva legitimată la CS Târgoviște și pregătită de antrenoarea Desdemona Ionescu Banu! Diana a reuşit să cucerească prima medalie la Campionatul Național de Atletism în sală, care se desfăşoară în Complexul ”Lia Manoliu”, din București!

Succes, atleților dâmbovițeni!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

atletism345Astăzi şi mâine, Sala din Compexul „Lia Manoliu” va găzdui finalele Campionatelor Naţionale de Atletism în sală, pentru seniori şi tineret. Vă prezentăm atleţii dâmboviţeni care vor lua startul la ediţia 2019 şi probele în care vor concura!

Aur la Naţionalele de Atletism

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ionutstancu1Un prim titlu naţional la Campionatele Naţionale ale Juniorilor I, care s-au desfăşurat pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Piteşti! Intră să vezi cine a adus medalia de aur pentru atletismul dâmboviţean şi în ce probă!

AU DEBUTAT ŞI ATLEŢII ÎN NOUL AN

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

atletism2167Sala de Atletism din Complexul „Lia Manoliu” a găzduit în weekend-ul trecut prima etapă din CN Indoor - seniori, tineret şi juniori I * Intră şi vezi rezultatele atleţilor dâmboviţeni!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii