Stiri sportive din Dambovita - Atletism

Prima medalie la naționalele juniorilor I! Aur, la 5000m plat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

atelistimjunioriplat2019Atletism / Cu 27 de zile înainte de Campionatele Europene de Atletism U20, de la Boras (SWE), ieri, au debutat la Pitești, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, întrecerile naționalelor pentru juniori I. Chiar din prima reuniune, atletismul târgoviștean și-a îmbogățit palmaresul cu un nou titlu național!

Speranțele atletismului dâmbovițean

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

desdemona47889Luni, pe stadionul Iolanda Balaș Soter, s-au disputat întrecerile Campionatelor Naționale pentru Copii I, competiție la care atletismul dâmbovițean a bifat câteva performanțe notabile, printre care două ”duble” - una de aur și una de argint! Felicitări și mult succes, pe viitor!

Încă două medalii pentru atleții târgovișteni

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dianapitesti2019okDiana Ivăncescu și Ionuț Stancu au mai adus încă două medalii de bronz pentru atletismul târgoviștean, la Campionatele Naționale pentru tineret, care s-au desfășurat în acest weekend, pe stadionul ”Niciolae Dobrin” din Pitești.

Rezultate bune pentru atleții târgovișteni, la Pitești!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivancescu2019gvSâmbătă și duminică, la Pitești s-au desfășurat, în paralel, Cupa României, Campionatele Naționale Universitare, Camnpionatele Naționale Școlare și prima etapă a Campionatelor Naționale de probe Combinate. Atleții târgovișteni au obținut două medalii de aur, una de argint și două de bronz. 

Gabriel Chiran și Gabriel Șerban, vicecampioni balcanici

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romaniachiran21Ieri, la Câmpulung Moldovenesc s-au desfășurat Campionatele Balcanice de Alergare Montană, competiție la care atletismul dâmbovițean a avut doi reprezentanți - Gabriel Chiran (CSȘ Târgoviște) și Gabriel Șerban (CS Târgoviște). Felicitări, celor doi sportivi dâmbovițeni! 

Succes, după succes, pentru Diana Ivăncescu!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dianaivancescutimisoaraAtleta Diana Ivăncescu (CS Târgoviște) pare să aibă un an de excepție! După rezultatele bune din competițiile de sală, sportiva pregătită de antrenoarea Desdemona Banu Ionescu a reușit trei locuri 1, în mai puțin de o lună! Felicitări, Diana Ivăncescu și mult succes, pe mai departe!

5 medalii, la naționalele de semimaraton!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

semimaraton8800Atletism / La Buzău, s-au desfășurat Campionatele Naționale de Semimaraton pentru seniori, tineret și juniori 1, competiție la care atleții de la CS și CSȘ Târgoviște - pregătiți de Nicolae Guțoiu și Desdemona Ionescu Banu - au obținut două medalii de aur și trei de bronz! Felicitări, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii