Stiri sportive din Dambovita - Moto

Denis Hăbeanu, vicecampion național!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

habeanu2019okPunct final în Campionatul Național Individual de Motocros! La Ciolpani, în organizarea clubului Top Cross Otopeni, s-a desfășurat etapa a 4-a, ultima în calendar, după care s-au stabilit ierarhiile finale. Printre laureați s-a numărat și Denis Hăbeanu (CSM Flacăra Moreni), care a terminat etapa și sezonul compdetițional 2019 pe locul 2, la categoria MX2 juniori!

Podium, pentru ”veteranul” Silviu Glodeanu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

glodeanumoreni2019kMoto / În weekend a avut loc, la Odobești (Vrancea), etapa a 5-a din Campionatul Național Individual / Endurocross, competiție la care Silviu Glodeanu a urcat pe podium la clasa Vetarani! Felicitări sportivului de la Flacăra Moreni! Mult succes, pe viitor! Rămânem aproape! 

Rezultatele oficiale de la CNI Motocros - Moreni, etapa a II-a

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

denishabeanu156Revenim cu rezultatele oficiale de la etapa a II-a a Campionatului Național Individual de Motocros, desfășurată duminică, pe traseul de pe Dealul Sângeriș și pozițiile în clasamentele generale ale sportivilor de la Flacăra Moreni! Mult succes, pe mai departe! 

Una caldă, una rece, pe Dealul Sângeriș!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

alinalbertmoreni32Duminică, la Moreni, pe traseul de pe Dealul Sângeriș, s-a derulat etapa a IV-a a Campionatului Național Individual la Endurocross. Vă prezentăm rezultatele spoprtivilor de la Flacăra Moreni, cu mențiunea că vom reveni asupra etapei, atunci când vom intra în posesia clasamentelor oficiale!

Mâine, pe Dealul Sângeriș!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

motocrosMâine, pe un traseu special, pe Dealul Sângeriș, se vor desfășura întrecerile etapei a IV-a, a Campionatului Național Individual, la Endurocross. Așa după cum am promis, după clasările excelente din etapa a III-a, de la Pleșcuța, revenim cu clasamentele generale, oficiale!

Morenarii, pe podium la CNI Endurocross de la Pleșcuța!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

motoplescutaMoto / În weekend-ul trecut, la Pleșcuța (Arad), s-a desfășurat etapa a III-a a Campionatului Național Individual - Endurocross, la care morenarii de la Flacăra au avut o comportare excelentă! Duminică, 23 iunie, îi puteți urmări în etapa a IV-a, la Moreni! Succes, tuturor!

Morenarii, la prima etapă a CNIR - motocros și endurocross

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

endurocrosssebis32Moto / În weekend-ul trecut, a avut loc prima etapă în Campionatul Național Individual al Românei la motocros - Sebiș (AR) și endurocross Valea lui Mihai (BH), de la care nu aveau să lipsească sportivii de la Flacăra Moreni. Vă prezentăm rezultatele sportivilor noștri!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii