Stiri sportive din Dambovita - Handbal

A murit (și) handbalul morenar!

3.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

mingehandbalHandbal / Am căutat prin cele 22 de grupe ale Campionatului Național pentru juniori 1, 2 și 3, în speranța că voi da măcar de o echipă morenară! Din păcate, handbalul - un sport cu tradiție pe malurile Cricovului Dulce, cu doar câțiva ani în urmă, prezent la mai toate turneele finale a... dispărut! N-a rămas decât echipa de junioare I...

Locul 5, pentru handbaliștii morenari!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoIeri, la Turda, s-au jucat meciurile semifinale și cele de clasament, din cadrul turneului final al campionatului național de handbal - juniori II, Speranțe. Handbaliștii morenari și-au încheiat participarea, câștigând meciul pentru locurile 5-6. Vă prezentăm rezultatele înregistrate ieri! 

Handbaliștii morenari au ratat calificarea

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoDupă cum v-am anunțat, Petrol Moreni a jucat, ieri, la Turda, meciul decisiv pentru calificarea în semifinalele campiontului național - juniori II, Speranțe, în grupa B. Din păcate, târgmureșenii mai buni încă de la pauză, au reușit să câștige. Astfel, Petrol Moreni va juca în turneul de consolare, pentru locurile 5-8.

Handbaliștii morenari la turneul final

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoHandbal / La Turda, se desfășoară turneul final al Campionatului Național de Handbal pentru juniori II - Speranțe, la care participă și Grupul Școlar Industrial Petrol Moreni. Vă prezentăm rezultatele primelor runde, programul de astăzi și clasamentele celor două grupe!

Handbaliștii morenari își cunosc adversarii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoJuniorii II de la Grupul Școlar Industrial Petrol Moreni - calificați la turneul final al Campionatului Național - Speranțe, își cunosc advresarii din grupa preliminară. Așa că nu ne rămâne decât să le ținem pumnii strânși! Mult succes, băieți!

Handbalul morenar la două turnee finale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gsipmorenidinamoJunioarele I și juniorii II de la Gr. Școlar Industrial Petrol Moreni s-au calificat la turneele finale ale campionatelor naționale! Un succes remarcabil și care denotă faptul că centrul de greutate al handbalului juvenil dâmbovițean rămâne pe Cricovul Dulce!

Naționala României joacă la Târgoviște!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mingehandbalJoia viitoare, Sala Sporturilor, din Târgoviște, va găzdui un meci al naționalei de handbal masculin, din preliminariile Campionatului European 2020! Un eveniment important, dar care va fi la concurență cu un altul, la fel de important! Mai ales pentru târgovișteni! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii