Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Cel mai puternic sezon din minifotbalul dâmbovițean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

afissezon20191Iubitorii minifotbalului au doar motive de bucurie! În luna septembrie vor debuta competițiile din județul Dâmbovița, pentru sezonul 2019-2020! Cei care doresc să participe în campionatele organizate sub egida Federației de Minifotbal  din România mai au timp să se înscrie. Toate detaliile sunt în articol!

Minifotbalul din Dâmbovița, în ascensiune!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivyb2019Young Boys Târgoviște (campioana județului Dâmbovița) și TIV All Star (câștigătoarea Cupei) au participat cu succes la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal (cele mai bune 20 de echipe din țară), respectiv Turneul Final al Cupei României (91 de formații din România). Locurile 9, pentru Young Boys și 6, pentru TIV All Star, la Turneele Finale, vin să (re)confirme faptul că minifotbalul din Dâmbovița începe să conteze tot mai mult, la nivel național!

Ajax, mai bună ca Young Boys!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysoradea2019echipaIeri, în ultimul meci din Grupa D, de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal, Young Boys Târgoviște a întâlnit pe Ajax Dulcisimo Galați. Era practic jocul care asigura câștigătoarei un loc în sferturi. Din păcate, băieții noștri au avut o prestație ceva mai modestă și, la o lipsă generală de concentrare, pe finalul primei reprize, au primit un gol care a atârnat mult, în economia clasamentului. Succes, pe mai departe, Young Boys Târgoviște!

Young Boys, foarte aproape de sferturi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysglissando20919Young Boys a terminat și cel de-al treilea joc de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal, de la Oradea. Acolo unde sunt cele mai bune 20 de formații din România! Rezultatul de azi aduce multă speranță în tabăra târgoviștenilor! Vă prezentăm scorurile etapei a 4-a și clasamentul, la zi! Ultimele meciuri din grupa D vor fi astăzi, de la ora 17:00.

Young Boys este ”în cărți”, pentru sferturi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysconstantaIeri, la Oradea, s-au desfășurat primele trei etape ale Grupei D, de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal! De la ora 22:00, Young Boys a susținut un meci dramatic! Băieții noștri au reușit să marcheze cu un om mai puțin pe teren, după care a început… ”potopul”! Rezultatele de ieri, programul de azi și clasamentul, la zi! Succes, Young Boys!

Debut pentru Young Boys!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysluxury1
Young Boys a terminat, în urmă cu câteva minute, primul joc din Grupa D, de la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal (Oradea, 2019). Târgoviștenii au întâlnit cel mai puternic adversar din grupă, Luxury Team București. Următorul joc, la ora 22:00! Rezultatele primei etape și clasamentul!

Încep emoțiile pentru Young Boys Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

youngboysconstantaAstăzi, la Oradea, campioana județului nostru la Minifotbal, Young Boys Târgoviște, începe aventura la Turneul Final! Acolo unde se întâlnesc cele mai bune 20 de formații din România! Vă prezentăm grupele și programul târgoviștenilor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii