Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Etapa și... derby-ul!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fazameci102ybtivAstăzi, o nouă etapă în Superliga de Minifotbal! După ce runda precedentă am avut un real derby, astăzi, clasamentul ne aduce un nou... derby! Se întâlnesc locurile 1 vs 2! Nici Mustang Forte nu este departe și la o înfrângere a liderului sau chiar la un egal poate profita!

Superliga – Rezultate și clasament

1.3333333333333 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

fazameci102ybtivDuminică a fost programată o nouă etapă din play-off-ul Superligii la Minifotbal, în județul Dâmbovița. Atunci a fost programat și duelul dintre Young Boys și Mustang Forte. Schimbări importante în clasament!

Minifotbal – Derby-ul campionatului este duminică!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

fazameci102ybtivDuminică, în Superliga de Minifotbal, toate privirile sunt ațintite asupra meciului dintre Young Boys și Mustang Forte! Este derby-ul campionatului, pentru că se întâlnesc echipele de locurile 1, respectiv 2! Vă prezentăm declarații, în exclusivitate, din cele două tabere, plus programul zilei si clasamentul, la zi!

Superliga – Rezultate, clasament, informații, declarații

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivmustangforte21Ieri, a fost programată etapa cu numărul trei din play-off-ul Superligii, la minifotbal, în județul Dâmbovița. TIV – Mustang, jocul zilei! Dispute spectaculoase și în celelalte confruntări. Clasamentul a suferit modificări interesante! Vă prezentăm rezultatele, clasamentul actualizat și informații de la cele trei jocuri! În plus, avem declarații în exclusivitate de la Sorin Pahonțu (cel care pe ”terenul mic” joacă la Young Boys, iar pe ”terenul mare” la Flacăra Moreni) și de la autorul a patru goluri, care a reușit să întoarcă de unul singur soarta unui meci!

Astăzi, primul șoc al Superligii!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci0001minifotbaltivSuperliga de Minifotbal programează, astăzi, etapa cu numărul trei, din play-off! Se anunță un super joc! TIV și Mustang luptă pentru titlu, alături de Young Boys, dar astăzi se ”ciocnesc” în meciul etapei! Vă prezentăm programul zilei, clasamentul și câteva comentarii, pe marginea etapei de astăzi! Diseară, vom fi live pe facebook, după fiecare meci, cu cei mai buni jucători ai zilei! 

Superliga – Rezultate, clasament, comentarii, interviuri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivvikingii2009Ieri, a fost programată etapa a doua în Superliga din Dâmbovița, la minifotbal! Vă prezentăm rezultatele, marcatorii, clasamentul și declarații în exclusivitate, cu Ionuț Radu (TIV), Valentin Enescu (Mustang Forte) și Alberto Roșciugă (Young Boys)!

E duminică, e Superliga!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci102ybtivAstăzi, sunt programate meciurile din etapa a 2-a, din play-off-ul Superligii, la Minifotbal, în Dâmbovița. În mod normal, ar trebui să fie o etapă în care favoriții ar trebui să își treacâ în cont noi victorii! Doar că, spunem noi, celelalte echipe nu vor face doar act de prezență, în competiție! Vă prezentăm programul etapei, clasamentul și câteva informații.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii