Stiri sportive din Dambovita - Minifotbal

Superliga – Rezultate, clasament, comentarii, interviuri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivvikingii2009Ieri, a fost programată etapa a doua în Superliga din Dâmbovița, la minifotbal! Vă prezentăm rezultatele, marcatorii, clasamentul și declarații în exclusivitate, cu Ionuț Radu (TIV), Valentin Enescu (Mustang Forte) și Alberto Roșciugă (Young Boys)!

E duminică, e Superliga!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fazameci102ybtivAstăzi, sunt programate meciurile din etapa a 2-a, din play-off-ul Superligii, la Minifotbal, în Dâmbovița. În mod normal, ar trebui să fie o etapă în care favoriții ar trebui să își treacâ în cont noi victorii! Doar că, spunem noi, celelalte echipe nu vor face doar act de prezență, în competiție! Vă prezentăm programul etapei, clasamentul și câteva informații.

Spectacol în Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

minifotbal00211Ieri, a fost programată prima etapă din play-off-ul Superligii ”Bergenbier”, la minifotbal, în Dâmbovița! Am avut trei rezultate ... previzibile! Vă prezentăm informații de la meci și declarații, în exclusivitate, de la cei mai buni jucători: George Rusu (Young Boys), Vlad Georgescu (TIV) și Silviu Mândru (Mustang)

Minifotbal – Începe play-off-ul în Superligă!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci0001minifotbaltivDuminică, 10 martie, este programată prima etapă din play-off-ul Superligii, la minifotbal, în județul Dâmbovița! Știm numele celor șase formații calificate pentru ”bătălia finală”! Vă prezentăm programul etapei, clasamentul actualizat și câteva cuvinte despre primele meciuri!

Sporting Băleni joacă în campionatul Bucureștiului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

baleniminifotbalDacă Univesitatea Băleni abia se descurcă în Liga a 6-a dâmbovițeană, nu același lucru putem spune și despre... Sporting Băleni. Echipa activează în campionatul municipal București, dar la minifotbal! Rezultate, clasament și programul viitor! Succes, băieți, pe viitor!

TIV All Star a câștigat Cupa României, la minifotbal!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tivallstarscupaMotiv de bucurie pentru TIV All Star în weekendul ce tocmai a trecut! Echipa a reușit să câștige Cupa României, în Dâmbovița, după ce în ultimul act al competiției a trecut de Mustang Forte! Felicitări, băieți și mult succes, pe viitor! 

Felicitări, Profi Dâmbovița!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

profiturneuDâmbovițenii de la Profi au participat, în perioada 23-25 iulie, la un puternic turneu de minifotbal, acolo unde au ajuns până în finală! Zece dintre cele mai bune echipe ale lanțului Profi România s-au întrecut la Râșnov și Poiana Brașov, pentru supremație. Felicitări, băieți!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii