Stiri sportive din Dambovita - Volei

Când se joacă la Târgoviște jocurile 3 și 4, din finala mică, în fața Rapidului!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvcsmbucurestiDambovitapenet, Volei / După cum v-am anunțat, CSM Târgoviște joacă finala mică în prima ligă de volei feminin, în fața Rapidului! După două jocuri, ambele disputate la București, scorul este egal, 1-1. Următoarele două dueluri, pentru că se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, vor avea loc la Târgoviște. 

CSM restabilește egalitatea în finala mică! Surpriză mare, în finala mare!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmrapid2024aprilie21Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște restabilește egalitatea în finala mică a Campionatului Național de Volei Feminin, după ce câștigă duelul doi, din Sala Rapid, cu scorul de 3-2. Acum, finala mică se mută la Târgoviște! Două victorii mai trebuie să bifeze CSM pentru ca medaliile de bronz să ajungă în fosta Cetate de Scaun. 

CSM Târgoviște, după primul duel din finala mică!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fotovolei2024Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște pierde primul joc din finala mică! Târgoviștencele au câștigat primul set, dar le-au cedat pe următoarele trei! Jocul doi se va disputa tot la București, acolo unde CSM Târgoviște are șansa unei revanșe! Vă reamintim că se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri (trei din cinci). 

De necrezut! CSM pierde și al doilea meci cu Voluntari!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmlugojcsmtgvDambovitapenet, Volei / După ce baschetbalistele de la CSM Târgoviște au irosit o șansă uriasă de a se califica în finală, a venit rândul voleibabilstelor să producă ”șocul” ... semifinalelor! Deși pare greu de crezut, CSM Târgoviște a fost eliminată, atenție, cu 2-0, de CSO Voluntari! CSM Târgoviște termina sezonul regulat pe locul 1! A reușit să fie peste Alba Blaj și Rapid, cele mai în formă formații! Dar a pierdut de două ori, 1-3, 1-3, în fața echipei care a terminat sezonul regulat pe locul ... 5!

CSM Târgoviște pierde primul joc din semifinale!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște pierde primul meci din semifinale, acasă, la Târgoviște, scor 1-3, în fața celor de la CSO Voluntari. Așa că gruparea din Voluntari produce o mare surpriză. Pentru ca CSM Târgoviște să se califice în finală este obligată să câștige celelalte două jocuri rămase de disputat. Următorul duel se va juca la Voluntari, pentru ca meciul decisiv să se joace la Târgoviște. 

CSM a ajuns în semifinale!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csmbrasov2024marti23Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște se califică în semifinalele primei ligi de volei feminin, după 3-1, la Brașov și scorul general 2-0, la jocuri! Acolo, echipa noastră va întâlni pe CSO Voluntari care a trecut, surprinzători, de CSM Lugoj, tot cu 2-0! Așadar, echipa noastră va lupta acum pentru un loc în marea finală! 

CSM, cu un pas în semifinale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbrasov2024marti23Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște este cu un pas în semifinale, după victoria de ieri, cu CSM Corona Brașov! Jocul doi va avea loc săptămâna viitoare, la Brașov. Vezi informații despre duelul voleibalistelor noastre, dar și dinspre celălalt sfert care va decide viitoarea adversară a Târgoviștei. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii