Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Chindia Târgoviște este în Liga 1, după 21 de ani!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiapromovare2019Bucurie fără margini în Târgoviște și nu numai! Chindia este în Liga 1! După 23 de ani, de la ultima promovare! În sfârșit, microbiștii au primit cel mai mare dar! Să sperăm că la Târgoviște se va juca, rapid, fotbal în Liga 1! Și cât mai mult de acum înainte! Bravo, Chindia! Felicitări, Viorel Moldovan! INEDIT / Vezi cum a fost și acum 23 ani!

FCSB are ”satelit” în Liga 1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalLiga 2 / N-am văzut așa mare bucurie pe conducerea FCSB, aflată în tribuna stadionului de la Clinceni, nici când a luat... campionatul! Cert este că LPF se face că nu vede, dar cu siguranță va... vedea în sezonul viitor cum va ”manevra” Becali - cu două echipe, Liga 1, doar - doar va reuși să... fure titlul!  Academica Clinceni este prima promovată în Liga 1. Stăm și ne întrebăm de ce în Anglia, Italia, Spania sau Germania nu vedem în primele ligi astfel de echipe?!

Astăzi, în Liga a 2-a

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ripensia timisoara promovareTeleviziunea (!) a decis ca și meciurile penultimei etape să se joace în trei zile și la ore diferite, deși, matematic, ecuația promovării nu este rezolvată. Sigur, Chindia și Academica sunt cu un pas deja în Liga 1, iar U Cluj are 99% șanse să joace barajul șpentru promovare. Să nu omitem însă faptul că Energeticianul sau Pandurii Tg.Jiu (încă) mai pot încurca socotelile! Vă prezentăm programul complet al etapei a 37-a, clasamentul la zi și meciurile ultimei runde!

Chindia a fost la... un minut de promovare!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiapetrolul7Liga 2 / U Cluj a marcat abia în minutul 89, după ce arbitrul Sergiu Popa le-a anulat un gol perferct valabil Sportului Snagov! Oricum, Chindia mai are nevoie doar de un singur punct pentru a promova! S-a încheiat și etapa a 36-a, iar suspansul se prelungește, deși Chindia și Clinceni sunt cu un pas în Liga 1. U Cluj are 90% șanse pentru baraj, iar la retrogadare, continuă lupta dintre Pandurii și Energeticianul...

Liga 2 - Petrolul sau ”U” Cluj?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001petrolulploiesti12”Lupii galbeni” chinuiți de... Răchită! Ieri, pe ”Ilie Oană”, s-a jucat penultimul meci al etapei. ”Lupii galbeni” s-au chinuit destul până au obținut cele 3 puncte care mențin echipa, este drept, cu șanse minime, în lupta pentru locul de baraj... Astăzi, Clujul are test cu Snagovul! Este, probabil, meciul care va decide locul 3, definitiv! 

Liga 2 - Rezultate și clasament

3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiametaloglobus211Ieri, au fost programate alte 4 meciuri ale etapei cu numărul 36. Chindia și Academica sunt la doar un pas de a fi promovate matematic în Liga 1! Făcusem un calcul - cu 81 de puncte se promovează. Cine retrogradează - Pandurii sau Energeticianul? Vă prezentăm rezultatele meciurilor disputate până acum, programul celor care urmează, etapa din weekend-ul viitor, clasamentul la zi și topul marcatorilor.

La un singur punct de Liga 1!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiametaloglobus211Chindia Târgoviște câștigă meciul de azi, cu Metaloglobus! Dincolo de greșelile de arbitraj, unele în favoarea Chindiei, altele în favoarea adversarilor, Târgoviștea este la doar un singur punct de marea sărbătoare! Etapa viitoare, Chindia ar putea bifa matematic promovarea în prima Ligă! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii