Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

De ce a anulat Chindia meciul cu CSA Steaua?!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaslobozia2023sepDambovitapenet, Liga 2 / La scurt timp după finalul amicalului în care s-a chinuit cu Urban Titu, 1-0, pe Eugen Popescu, gol pe final, Chindia a decis să anuleze meciul cu CSA Steaua, programat inițial pentru 17 iulie, la Târgoviște. "Ni s-a transmis că nu mai vor să joace, asta deși era perfectat cu Daniel Oprița de aproape două săptămâni. Probabil le-a fost frică de reacții, de vizibilitate, în situația dificilă în care se află ei acum", au vorbit pentru dambovitapenet surse din cadrul clubului Armatei.

De ce - și de cine - vă feriți?

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaslatina2024Dambovitapenet, Liga 2 / Decizia Chindiei de a ascunde suporterilor și presei amicalul cu Urban Titu, în calitate de club organizator, nu ar trebui să surprindă, în actualul context. Chindia nu mai comunică la nivel decent de săptămâni bune, mai precis de la ultimul meci oficial, cel cu Slatina, din 9 mai. Ultima postare de pe pagina de Facebook datează din 27 iunie, când erau promise noutăți pentru "următoarele zile".

Chindia, victorie în amicalul de care nu a știut nimeni

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiatituDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a câștigat primul meci de verificare al verii, despre care nu a știut (aproape) nimeni că se joacă. A fost 1-0 pentru divizionara B, cu Urban Titu, pe ”Eugen Popescu”, singurul gol al meciului înscris de Cristea, cu zece minute înainte de final. Surprinde faptul că meciul nu a fost anunțat nici de Urban Titu, mult mai activă la capitolul imagine decât Chindia, cel puțin în ultima vreme.

Trei săptămâni până la debutul Ligii a 2-a. Când se face țintarul

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2023decDambovitapenet, Liga 2 / Noul sezon al Ligii a 2-a va debuta în jurul datei de 1 august și va avea la start, cel puțin așa vrea FRF, 22 de echipe. Tragerea la sorți a țintarului va avea loc zilele viitoare, județul Dâmbovița având reprezentantă pe Chindia, într-un sezon care se anunță mai animat și complicat decât precedentul.

Când și unde joacă Chindia primul amical. Cine l-a anunțat

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

csasteaua2iunie2023Dambovitapenet, Liga 2 / 17 iulie pare să fie o dată fixă pentru un joc amical al Chindiei din perioada precompetițională. Echipa din Târgoviște ar urma să întâlnească CSA Steaua, cel mai probabil la Târgoviște. Meciul test a fost anunțat de către cei de la CSA, pe pagina oficială de Facebook.

Florea și Martac se antrenează cu Chindia. (Alți) doi jucători nu s-au mai prezentat

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

floreavoluntari2023Dambovitapenet, Liga 2 / Daniel Florea și Mădălin Martac par să fie singurele nume noi din lotul restrâns al Chindiei Târgoviște, decimat - din nou - de un număr uriaș de plecări, cum s-a întâmplat și vara trecută. Au mai existat discuții cu Georgian Honciu și Denis Ispas, fără a se ajunge la un acord.

Pericol! Chindia, aproape să piardă încă 3 jucători!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiachiajna2dec2023Dambovitapenet, Liga 2 / Lucrurile se complică la Chindia, după un sezon modest, încheiat cu o participare nedorită în play-out. Cei mai mulți dintre titularii din campionatul trecut au plecat, iar cei despre care s-a spus că ar continua aici sunt pe cale să părăsească și ei gruparea, rămasă fără bani și fără o strategie clară.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii