Stiri sportive din Dambovita - Liga a 2-a

Turris Tr.Măgurele își vede de drum!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2juventusuta21Turris Tr. Măgurele se strecoară printre etape și păstrează fotoliul de lider, având 4 puncte avans în clasament! Rapidul face... haltă în Regie, fiind învinsă de o echipă adunată în grabă, după retragerea Luceafărului Oradea... Gloria Buzău și CSM Reșița și-au pierdut cadența, după primii patru pași. Metaloglobus - gație fraților Herea, pare să fie revelația începutului de sezon. Etapa viitoare ne așteaptă 3 meciuri interesante: FC Argeș vs Rapid, CSM Reșița vs Turris și UTA vs CS Mioveni!

Încă un meci amânat!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul14213După ce Federația Română de Fotbal a decis amânarea meciului Petrolul Ploieşti - Csikszereda Miercurea Ciuc, din etapa a 5-a, pentru 5 noiembrie - motivul fiind protejarea gazonului arenei ”Ilie Oană”, încă un joc, de data aceasta din etapa a 6-a, a fost amânat, dar la... cerere, pentru o zi mai târziu, tot în ”brumar”!

Pandurii, la un pas de surpriză!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcarges2113Aseară, în Trivale, s-a jucat penultimul meci al etapei, urmând ca runda să se încheie pe 5 noiembrie, dată la care a fost reprogramată întâlnirea Petrolul Ploieşti vs Csikszereda Miercurea Ciuc. Vă prezentăm rezultatele celor 9 meciuri jucate, clasamentul la zi și programul rundei viitoare.

Liga 2 - Rezultate, clasament, etapa viitoare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

liga2juventusuta21După primele 5 etape, singura echipă cu punctaj maxim este nou promovata Turris Oltul Tr.Măgurele! Și dacă privim programul etapei viitoare, greu de crezut că echipa lui Eric Linkar ar putea pierde prima poziție, taman pe teren proproiu, cu Poli Timișoara. Astăzi se joacă penultimul meci al etapei, urmând ca runda să se încheie pe... 5 noiembrie. Rezultatele meciurilor jucate, clasamentul la zi și programul rundei viitoare.

Gloria Buzău și Turris Tr.Măgurele merg ”cap la cap”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci44Liga 2 / Vă prezentăm rezultatele complete ale meciurilor din etapa a 4-a, clasamentul la zi și meciurile care urmează în weekend-ul viitor! Aseară, la Mioveni, s-a jucat ultima întâlnire a rundei, după ce luni, la Constanța, Farul și Petrolul au terminat la egalitate.

Buzău și Tr.Măgurele, maximum de puncte!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul14213Liga 2 / Vă prezentăm rezultatele primelor 8 meciuri ale etapei a 4-a, clasamentul la zi și meciurile care urmează în weekend-ul viitor! Ultimele două întâlniri ale rundei sunt programate astăzi - la Constanța și mâine, la Mioveni. Dispute interesante, la Liga a 2-a! 

Rapidul (mai) oprește (și) la Tr.Măgurele!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrolul14213Victorie fără dubii pentru Turris Tr.Măgurele, în ultimul meci al etapei a 3-a, din Liga a 2-a. Vă prezentăm rezultatele complete ale rundei, clasamentul la zi și meciurile care urmează weekend-ul viitor! Se pare că avem un campionat foarte interesant! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii