Stiri sportive din Dambovita - Nationale

Liga 4, Fotbalistul Anului – Optimi, 3

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalAstăzi, avem al treilea duel din Optimi, la Fotbalistul Anului, Liga a 4-a! Se înfruntă G.Mihăilescu (Perşinari) și M.Dumitrescu (IL Caragiale). Cel care întrunește cele mai multe nominalizări va merge mai departe. Succes, celor doi fotbaliști, aflați la duel!

Citește mai departe...

Handbalul românesc, prezent la mondiale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ligazimbrilorCurios sau nu, handbalul românesc a fost reprezentat la actuala ediţie a Campionatelor Mondiale de 13 jucători, care ativează la echipele noastre, în „Liga Zimbrilor”! Îți prezentăm lista acestora! Pe unii dintre ei îi putem urmări în fazele superioare ale competiție! 

Citește mai departe...

CM de Handbal Masculin – Rezultate, clasament, program, transmisii DigiSport

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cmhandbalgermaniadanemarcaIeri, au fost programate primele meciuri din Grupele Principale. Să nu trecem nici peste disputele din „Cupa Preşedintelui” - unde sunt angrenate o serie de echipe care puteau, oricând, să joace mai sus! Vezi rezultatele, clasamentele, programul de astăzi și ce jocuri se văd la DigiSport!

Citește mai departe...

Simona Halep o ”spulberă” pe Venus Williams!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonahalepaustralianopenTenis / S-a încheiat meciul dintre Simona Halep (fav.1) şi Venus Williams (SUA, 36WTA), din 16-imile de finală ale Australian Open 2019. Sorţii au decis ca învingătoarea din acest meci să joace în optimile de finală cu... Serena Williams! Intră să vezi şi ultimele rezultate ale fetelor noastre din turneul de dublu.

Citește mai departe...

Simona Halep merge mai departe!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

simonahalepaustralianopenAstăzi, la Australian Open, în turneele feminine, s-au desfăşurat patru meciuri cu participare românească. Capul de afiş a fost, fără dar și poate, disputa dintre Simona Halep, numărul 1 mondial și Sofia Kenin! Vezi rezultatele fetelor noastre, programul de mâine și adversara Simonei în turul 3!

Citește mai departe...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii