Stiri sportive din Dambovita - Nationale

Mâine, aflăm adversara României în play-off!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalNațională / N-a fost să fie, dar, ca să fim sinceri, după cum au evoluat în ultimele meciuri din preliminarii, tricolorii n-aveau nici o șansă de calificare direct la turneul final al Campionatului European 2020! S-au încheiat meciurile din grupe, așa că putem să tragem linie și să vedem ce șanse mai avem!

Citește mai departe...

Rânca, un loc de poveste! Spun copiii din ”Lumea lui Știe Tot!”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ranca1h#9ziledepoveste este cel mai nou proiect din Lumea lui Știe Tot, un loc în care cei mici sunt fericiți și învață cum să devină viitori adulți de valoare! De ieri, o parte dintre copiii care au spus ”prezent” la multe dintre atelierele din Lumea lui Știe Tot au plecat, alături de câțiva părinți, în cea mai frumoasă aventură din viața lor! 9 zile de poveste, prin România! Ieri, au ajuns la Rânca! Vă invităm să vedeți de ce vă recomandă copiii din Lumea lui Știe Tot să treceți acest loc pe lista obiectivelor turistice ce trebuie bifate în această vară!

Citește mai departe...

Sezon greu, dacă nu foarte greu, pentru Halep!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

simonahalep124Tenis / În Circuitul WTA urmează sezonul pe zgură, unul preferat de româncă, după cum și declară, dar nu știm dacă Halep va reuși să acopere cele... 2900 de puncte, pentru a-și păstra poziția, ca să nu mai vorbim de revenirea pe primul loc în clasamentul mondial. Succes, Simona! Și să vedem ce ar trebui să realizeze românca!

Citește mai departe...

Danemarca, noua campioană mondială la Handbal Masculin

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

danamarcahandbalmasculin1Ieri, s-au jucat ultimele meciuri de la Campionatul Mondial de Handbal Masculin. În finală au ajuns două formații care nu câștigaseră vreodată titlul mondial. Danemarca a fost mult mai bună și, în fața propriilor suporteri, a învins, categoric, Norvegia. Vezi cum arată clasamentul final.

Citește mai departe...

Campionatul Mondial - Știm semifinalele! Ce lupte vom avea!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cmhandbalgermaniadanemarcaUltima rundă a Grupelor Principale ne-a lămurit în privinţa semifinalistelor, dar şi a echipleor care vor juca pentru un loc la Jocurile Olimpice! Ce meciuri vom avea, pe finalul competiției! Două jocuri tari, pentru medalii! Apoi, avem bătălia pentru locul... 7, ultimul care asigură prezența în turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice! 

Citește mai departe...

CM de Handbal Masculin - E vremea pentru semifinale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

germaniakoreaAstăzi, sunt programate semfinalele Campionatului Mondial de Handbal Masculin. Ambele meciuri se vor juca în Germania, la Hamburg și vor fi transmise în direct de DigiSport 1! Vă prezentăm programul ultimelor meciuri de la acest turneu: semifinale, finale, jocuri de clasament! 

Citește mai departe...

Campionatul Mondial de Handbal - Ultimele lupte din grupe!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

danamarcahandbalmasculin1Handbal / Ne apropiem de finalul meciurilor din Grupele Principale, la finele cărora vom cunoaşte semifinalistele actualei ediţii. Astăzi, ultima etapă din grupe! Vezi clasamentele celor două grupe, ministatistica şi programul transmisiilor DigiSport! Toate meciurile zilei sunt LIVE!

Citește mai departe...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii