5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

Cartonas rosuDambovitapenet, Accente / Comentariile subsemnatului, legate de sancționarea drastică a ”scuipatului unui adversar sau oficial” a strârnit oarece nemulțumiri în rândul unora, dar și apreciere - este drept cava mai puține! Ei bine, nu vreau să dau sfaturi nimănui, dar ca unul care am trecut prin astfel de faze, cam știu ce înseamnă aplicarea unor sancțiuni - dar mai ales când te simți ”legat de mâini” de regulament!



Repet, nu vreau nici să dau sfaturi nici să acuz! Dar când cineva încearcă să-mi explice că ”o singură dată a dat minimimum de 3 etape”, mi se pare absurd! Sincer vorbind, cred că în cazul gesturilor obscene, nu trebuie să există toleranță! Iar dacă RD - AJF Dâmbovița zice de la 3-10 etape la art.63.2.3., apoi, domnilor cred că 3 etape nu înseamnă mai nimic! Eu unul zic, să se răsfoiască bine carnetul de legitimare - cazul recidiviștilor - indiferent de antecedente, dar mai ales să se țină cont de vârsta vinovaților - și nu de... liga din care provine, unde sancțiunile și penalitățile sportive au fost ”rotunjite” cu duhul blândeții! Tare sunt curios, cam cum s-ar simți un membru al Comisiei de Disciplină dacă ar fi scuipat de un jucător de 17-18 ani? ”Răul trebuie tăiat de la rădăcină”! Chiar nu înțeleg la ce s-au gândit cei care au aprobat RD și n-au făcut diferența între comportare violentă și restul ”acțiunilor”! Vorba românului: ”Nu-mi pare rău că mi-a dat o palmă, ci de de m-a îmbrâncit”! Lăsând comentariile, aș dori ca legiutorul să fie cât se poate de aspru în sancționarea gesturilor obscene. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii