Stiri sportive din Dambovita - Liga a 4-a

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică + Clasament modificat!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF1Dambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm deciziile Comisiei de Discplină și Etică, din cadrul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, luate în ședința din 2 decembrie 2021. Vom reveni cu informații din fotbalul județean!

FC Pucioasa și-a demolat adversarul de azi!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

pucioasaoct16Dambovitapenet, Liga 3 / Fabulos! FC Pucioasa a ”demolat-o”, pur și simplu, pe Hermannstadt II, în ultima etapă din 2021! În urmă cu doar câteva minute s-a încheiat duelul dintre cele două formații, terminat, atenție, 0-7! Rămâne de văzut dacă liderul, AFC Odorheiu Secuiesc, se va împiedica sau nu în jocul de mâine de la Plopeni, oferind celor de la Pucioasa titlul de ”campioană de toamnă”. 

Bucșani a câștigat Cupa Satelor!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucșaniDambovitapenent, Fotbal Județean / Echipa comunei Bucșani (antrenor Marius Zidăroiu) a câștigat ediția 2021 a Cupei Satelor și va reprezenta județul Dâmbovița la etapa regională - zona 4, alături de campioanele județelor Prahova, Argeș și Teleorman. În finală: Bucșani – Hulubești 1-0.

Liga 4 - Rezultatele de azi, plus clasament!

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci333dragomirestiDambovitapenet, Liga 4 / Astăzi, a fost programată o nouă etapă la Liga a 4-a. Din păcate, liga a 4-a a rămas cu încă o echipă mai puțin, după retragerea celor de la Gloria Cornești. Așadar, din acest moment, în majoritatea cazurilor se vor juca doar șapte jocuri, două formații urmând să stea! Mult succes, celor rămase în competiție. Vom reveni cu informații! 

Ancheta DBPNT - Fotbalistul Anului, în Liga 4!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbal1Dambovitapenet, Special / Ca în fiecare an, demarăm ancheta noastră menită să desemneze fotbalistul anului, în Liga 4. De această dată, am ținut cont de girul specialiștilor – în sensul că am profitat de trialul organizat pentru formarea selecționatei județului Dâmbovița, participantă în Cupa Regiunilor! Așa că vă propunem să studiați cu atenție, până la ”start vot”, lista cu cele 28 de propuneri ale specialiștilor. Dar pentru că dorim ca și cititorii noștri să aibă un cuvânt de spus, vom mai include în listă și primele patru propuneri(cele mai votate nume) venite din partea voastră până marți, 30 noiembrie, ora 10:00.  Menționăm că propunerile voastre trebuie să fie din afara listei de mai jos.

Șoc în fotbalul dâmbovițean! O echipă de top s-a retras din Liga 4!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

FotoLiga4AJF3Dambovitapenet, Liga 4 / Gloria Cornești s-a retras din campionat! Din surse oficiale, ni s-a confirmat că astăzi conducerea ACS Gloria Cornești a depus cererea de retragere din campionat! Cum ni se pare și normal, meciul programat mâine cu Viitorul Voinești nu se mai dispută. Vom reveni cu clasamentul actualizat, prin retragerea Gloriei Cornești!

Deciziile Comisiei de Disciplină și Etică

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

FotoLiga4AJF2Dambovitapenet, Fotbal Județean / Vă prezentăm deciziile Comisiei de Disciplină și Etică -–AJF Dâmbovița – luate în ședința din 25 noiembrie 2021. Vă invităm să le parcurgeți și, dacă doriți, să ne lăsați comentarii, pe marginea deciziilor mai jos prezentate. Unele clasamente au suferit modificări, fapt pentru care vom reveni cu informațiile actualizate. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii