Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori D – Rezultate și clasament

junioriDflacara13Juniori D / Ieri, au fost programate meciurile etapei a 5-a din campionatului județean al juniorilor D. Vă prezentăm rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul rundei viitoare! Precizăm că au fost efectuate modificările aferente, în urma sesizărilor primite! Mulțumim pentru sprijin! 

Citește mai departe: Juniori D – Rezultate și clasament

Juniori C - Rezultate și clasamente

mecijuniorinucet90Juniori /S-au disputat meciurile etapei a 6-a, din campionatul județean al juniorilor C (U15), competiție care se desfășoară în două serii a câte 5 echipe fiecare. Câștigătoarele celor două serii se califică în Liga Elitelor U15 - faza regională. Vă prezentăm rezultatele, clasamentele actualizate și programul etapei a 7-a, de sâmbătă, 21 septembrie, ora 17:00.

Citește mai departe: Juniori C - Rezultate și clasamente

Juniori E - Rezultate și clasament

junioriEflacarachindia12Juniori / A început competiția și la juniori E! Vă prezentăm rezultatele primei etape, clasamentul și programul rundei viitoare. Avem, deja, primul meci pierdut la masa verde. 2-6 a fost scorul primei etape. Mult succes micilor fotbaliști! Vă vom ține la curent cu informații din această competiție. 

Citește mai departe: Juniori E - Rezultate și clasament

Liga 6 – Rezultatele de astăzi

meci29Astăzi, a fost programată o nouă etapă la Liga a 6-a! Vă prezentăm rezultate, din cele două serii, Nord și Sud. 9-1 și 7-1 sunt scorurile zilei, în seria Nord. Și în Sud s-au marcat destule goluri. Vom reveni cu informații de la Promoție! Succes, tuturor, în meciurile viitoare. 

Citește mai departe: Liga 6 – Rezultatele de astăzi

Juniori, Liga 4 – Rezultate și clasament

meci001caragialejuniori1Ieri, s-au disputat, meciurile etapei a 6-a, din campionatul județean al juniorilor A1 (U19). Vă prezentăm rezultatele etapei, clasamentul la zi și programul rundei viitoare! 4-11, 9-0 și 8-2 au fost scorurile acestei runde! Lupte interesante pentru supremație! Succes, tuturor! 

Citește mai departe: Juniori, Liga 4 – Rezultate și clasament

Delegări în campionatul județean al juniorilor D

mecijunioriDkinderchindiaAstăzi, 12 septembrie, sunt programate meciurile etapei a 4-a din campionatul județean al juniorilor D. Vă prezentăm programul complet al etapei, delegările oficiale, clasamentele la zi și programul rundei viitoare! Mult succes tuturor formațiilor angrenate în competiție!

Citește mai departe: Delegări în campionatul județean al juniorilor D

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii