Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Scenariu șoc! Competițiile de juniori, anulate?

csschindiau17p1Juniori / O informație incredibilă este vehiculată în aceste zile în tot mai multe medii. Toate competițiile rezervate juniorilor, în fotbalul românesc, ar putea fi anulate în 2020, astfel încât primele meciuri oficiale post-pandemie să se dispute abia în primăvara anului viitor. Varianta ar veni dinspre MTS, în condițiile în care protocolul sanitar ar fi greu sau imposibil de respectat la acest nivel, din cauza costurilor ridicate (cantonamente, teste etc).

Citește mai departe: Scenariu șoc! Competițiile de juniori, anulate?

Cum s-au terminat competițiile județene, la juniori!

meci92visinajuniori1După cum știți, Federația Română de Fotbal (FRF) a anulat toate competițiile pentru juniori. Așa că ne-am gândit să vă oferim clasamentele în momentul anulării competițiilor, la Juniori A1, D și E. Fotbaliștii ”mici” vor reveni în meciurile oficiale cel mai probabil la toamnă, atunci când vor începe competițiile din sezonul următor. 

Citește mai departe: Cum s-au terminat competițiile județene, la juniori!

Toate competițiile pentru copii și juniori au fost anulate! Cu o excepție!

meci001junioriDpetrolulvalealungaReprezentanții Federației Române de Fotbal au decis, astăzi, ca nu mai puțin de 31 de competiții pentru copii și juniori să fie anulate! În cele ce urmează, vă prezentăm decizia forului suprem, din fotbalul românesc! Competițiile respecitve urmează a fi reluate la toamnă! 

Citește mai departe: Toate competițiile pentru copii și juniori au fost anulate! Cu o excepție!

”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

crevedia7744Juniorii U17 (B1) de la Voința Crevedia și-au luat revanșa cu vârf și îndesat în fața singurei echipe care o învinsese în tur - CS Balotești. A fost un joc în care s-au marcat 11 goluri! Mult succes, pe viitor, atunci când se va relua fotbalul!

Citește mai departe: ”Cocoșeii” de Crevedia au pășit cu dreptul în iarbă!

Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

meci001junioriDpetrolulvalealungaPARCĂ se jocă cu prea multă ardoare și poate ceva.. patimă, copiii fiind imulsionați de pe margine, uneori chiar de părinți, cu îndemnuri de genul ”rupe-i picioarele!” sau ”dă-i una să te țină minte!” Și, culmea, sub privirile oblăduitoare ale arbitrilor, care, ori nu văd, ori se fac că nu văd și ale antreborilor care, uneori,  mai pun și ei paie pe foc, plus că trimit în teren și copii mai mari decât prevede regulamentul categoriei respective.

Citește mai departe: Juniorii D au început sezonul la URGENȚE!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii