Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Juniori U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și clasamente!

chindiamiercureaciuc2Astăzi, vă prezentăm rezultatele înregistrate în competițiile naționale ale juniorilor. De la U15, la U19. Mult succes, pe mai departe, tuturor formațiilor dâmbovițene! Vom reveni cu informații, din fiecare campionat. Până atunci să vedem cum a fost în weekend! 

Citește mai departe: Juniori U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și clasamente!

Modificări, la Juniori D!

meci001junioriDpetrolulvalealungaComisia de Competiții și Disciplină a AJF Dâmbovița a omologat meciul GSA Nucet - Progresul Găești (în teren 2-3), cu 3-0 pentru GSA Nucet. Echipa Progresul Găești a fost sancționată cu 6 puncte din clasament (art.83.13/RD). Vă prezentăm programul complet al etapei de astăzi, clasamentul actualizat și meciurile rundei viitoare.

Citește mai departe: Modificări, la Juniori D!

Juniori U15, U16, U17, U19 - Rezultate și clasamente

csschindiau17p1Astăzi, vă prezentăm toate rezultatele înregistrate în competițiile naționale ale juniorilor, acolo unde suntem reprezentați: U15, U16, U17 și U19. Sunt și vești bune, dar și mai puțin bune! Mult succes, pe viitor, tuturor formațiilor dâmbovițene! 

Citește mai departe: Juniori U15, U16, U17, U19 - Rezultate și clasamente

Memorialul Ghe.Ola (n.2010) - Rezultate și clasamente

meci001junioriF2Ieri, s-au desfășurat ultimele meciuri din cadrul Memorialului Gheorghe Ola (n.2010), practic cele din etapele 5 și 6. În semifinale, dacă sistemul va fi acesta, s-au calificat primele două clasate din fiecare serie. Vă prezentăm rezultatele înregistrate în cele două grupe și clasamentele finale!

Citește mai departe: Memorialul Ghe.Ola (n.2010) - Rezultate și clasamente

Juniori D și E - Rezultate și clasamente

junioriDflacara12Competiții frumoase la Juniori D și E! Vă prezentăm rezultatele din cele două competiții, plus clasamentele. La Juniori D, Flacăra Moreni și Kinder se luptă pentru supremație. Chindia stă și ea aproape! La Juniori E însă... luptele sunt ceva mai strânse! Succes, tuturor! 

Citește mai departe: Juniori D și E - Rezultate și clasamente

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii