Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Campionii Dâmboviței!

tymbarkjuniorostafiPrimii campioni județeni ai anului 2019 sunt puştii de Şcoala Generală nr.2 Târgovişte, ”Ioan Alexandru Brătescu Voineşti”. Ei sunt câştigătorii fazei judeţene a Cupei Tymbark Junior, clasele I-II! Felicitări, copii! Și mult succes, la turneele viitoare! 

Citește mai departe: Campionii Dâmboviței!

Antrenamente, în nocturnă!

junioricrevedianocturnaCând este vorba despre fotbal, toată lumea uită de frig şi de vreme! Nu contează că temperatura din termometre scade către orele serii. Asta pentru că stratul de zăpadă parcă te îmbie la alergat! Felicitări fotbaliștilor care se pregătesc în acest fel!

Citește mai departe: Antrenamente, în nocturnă!

Juniori F şi G - confirmări, revelaţii, decepţii...

meci001junioriF2Juniori / Am ajuns la finalul bilanţului - cel al puştilor de la Memorialul Gheorghe Ene, respectiv Memorialul Gheorghe Ola, dar la care, din păcate, câştigătoarele fazelor judeţene n-au avut drept de participare la turneele finale, al doilea an consecutiv!

Citește mai departe: Juniori F şi G - confirmări, revelaţii, decepţii...

Juniori E - confirmări, revelaţii, decepţii...

juniori15kinderfazameciDoar opt cluburi dâmboviţene au confirmat participarea la competiţia celor mai mici juniori - U11! Printre competitoare, să notăm şi prezenţa a două echipe provenite din mediul rural - Luceafărul Dragomireşti şi Fortis Valea Lungă – care, trebuie să recunoaştem, nu s-au făcut de ruşine!

Citește mai departe: Juniori E - confirmări, revelaţii, decepţii...

Juniori D - confirmări, revelaţii, decepţii...

mecijunioriDkinderchindiaCampionatul judeţean al juniorilor D - U13 are un regulament aparte, în competiţie fiind admise câte două echipe ale aceluiaşi club! Nu zicem ba, mai ales că suntem de partea celor care consideră că valoric, copiii nu pot „creşte” decât simulaţi competiţional!

Citește mai departe: Juniori D - confirmări, revelaţii, decepţii...

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii