Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Start în campionatele naționale ale juniorilor A și B!

mingefotbalDambovitapenet, Juniori / După o lungă pauză, Federația Română de Fotbal (FRF)  a decis reluarea competițiilor de juniori! Având în vedere protocolul de reluare a competițiilor de fotbal amator, FRF a decis ca aceste competiții să se desfășoare sub forma unui ”mini-campionat”, structurat pe serii geografice și trei faze competiționale.

Citește mai mult:Start în campionatele naționale ale juniorilor A și B!

Dâmbovițenii, victorioși în Turneul Speranțelor U14 (faza regională)

junioriU14dbaprilieDambovitapenet, Juniori / Selecționata U14 Dâmbovița - Teleorman - Giurgiu a câștigat meciul cu selecționata similară a județelor Prahova - Ialomița - Călărași! Jocul a contat pentru faza regională, desfășurată pe stadionul Conpet, Strejnic.

Citește mai mult:Dâmbovițenii, victorioși în Turneul Speranțelor U14 (faza regională)

Luceafărul Târgoviște, la Cupa Campionilor

luceafarultgv2021aprilieDambovitapenet, Juniori / Sfinxfotball Câmpulung Muscel organizează Cupa Campionilor, pentru copii și juniori, competiție la care va participa și Luceafărul Târgoviște (5-9 mai), cu grupa U10 - antrenor Ionuț Iugulescu. Cele 22 de echipe, de la categoria U10, au fost repartizate în 4 grupe preliminare, târgoviștenii făcând parte din grupa A - grupă de 6 echipe, alături de Viitorul Argeș, Didi Junior Iași, Luceafărul 2010 Cluj, Sport Junior Alba Iulia și Acs Miercurea Nirajului (MS).

Citește mai mult:Luceafărul Târgoviște, la Cupa Campionilor

10 dintre ei merg mai departe! Bravo, Dâmbovița U14!

dbu14aprilieDambovitapenet, Juniori / Performanță bună pentru Selecționata Dâmbovița U14, la Turneul Speranțelor! 10 din cei 17 jucători prezenți la acțiunea de la Giurgiu au fost aleși de referenții Federației Române de Fotbal, pentru finala pe regiune, programată  miercuri, 14 aprilie, pe Stadionul „Conpet” Ploiești, alături de alți 6 din Teleorman și unul din Giurgiu.

Citește mai mult:10 dintre ei merg mai departe! Bravo, Dâmbovița U14!

Bravo, Selecționata Dâmbovița U14! Patru goluri, în două jocuri!

dbu14aprilieDambovitapenet, Juniori / Selecționata U14, a județului Dâmbovița, pregătită de Cosmin Toboșaru, s-a descurcat excelent la Turneul Speranțelor, de la Giurigiu! Dâmbovițenii au obținut o victorie și un egal! Vă invităm să vedeți care au fost rezultatele înregistrate, dar și marcatorii! Bravo, copii! Mult succes, pe mai departe! 

Citește mai mult:Bravo, Selecționata Dâmbovița U14! Patru goluri, în două jocuri!

Luceafărul Târgoviște, la Cupa Mării Negre!

luctgv2021Dambovitapenet, Juniori / Luceafărul Târgoviște a confirmat participarea la ediția a treia a Cupei Mării Negre, care se va desfășura la Eforie Nord, în organizarea CS Sharks Lumina și Complex ”Marea Neagră”, din Eforie Nord, în parteneriat cu AJF Constanța. Târgoviștenii vor participa la categoriile de vârstă 2011, 2012, 2013 și 2014.

Citește mai mult:Luceafărul Târgoviște, la Cupa Mării Negre!

Succes, Dâmbovița U14!

169413447 231994955379179 4070457307497709235 nDambovitapenet, Juniori / Antrenorul Cosmin Tobosaru a anunțat lotul selecționatei Dâmbovița U14, pentru Turneul Speranțelor! De precizat că această competiție va debuta vineri, 9 aprilie, la Giurgiu. Alături de antrenorul lotului, au mai participat la acțiunile de selecție Ionel Pitaru, în calitate de supervizor, și Marius Rotaru, referentul zonal al Federației Române de Fotbal.

Citește mai mult:Succes, Dâmbovița U14!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii