Stiri sportive din Dambovita - Juniori

Rezultate finale / Flacăra Moreni, la Cupa ”Seva”

flacaracupaseva2019După cum v-m informat, deja, puștii lui Mircea Petrescu, au susținut ieri, la Câmpina, ultimele meciuri din cadrul primei ediții a Cupei ”Seva” la fotbal, competiție deschisă juniorilor și copiilor. Vă prezentăm rezultatele morenarilor, din meciurile de clasament! Mult succes, pe viitor!

Citește mai departe: Rezultate finale / Flacăra Moreni, la Cupa ”Seva”

Flacăra Moreni, la Cupa Seva

flacaracupaseva2019După cum v-am informat, juniorii U2009 și U2011 de la Flacăra Moreni, pregătiți de Mircea Petrescu, participă în acest weekend la Cupa ”Seva”, la Câmpina, alături de alte 27 de echipe! Vă prezentăm rezultatele ”lupișorilor” obținute în grupe și semifinale!

Citește mai departe: Flacăra Moreni, la Cupa Seva

Memorialul ”Gicu Dobrin” – Rezultate și clasament

meci001junioriF2Ieri, la Valea Lungă, în organizarea clubului Fortis, s-a desfășurat al șaptelea turneu - ultimul, din cadrul Memorialului ”Gicu Dobrin”, competiție deschisă juniorilor F, U2009. Am asistat la o adevărată finală, desfășurată cu sufletul la gură, pentru ambele tabere.

Citește mai departe: Memorialul ”Gicu Dobrin” – Rezultate și clasament

Progresul Găești, la Colonia Cup 2019!

gaesti1laturneu2019Progresul Găești participă zilele acestea la unul dintre turneele pentru echipele de juniori devenite deja tradiționale în sud-estul Europei - Colonia Cup, care se desfășoară la Kranevo, în Bulgaria.  Vă prezentăm rezultatele după primele două zile și programul dâmbovițenilor de astăzi!

Citește mai departe: Progresul Găești, la Colonia Cup 2019!

Ce se întâmplă cu Kinder Târgoviște?

dolphincup2019okkJuniori / Pe terenurile din Complexul ”Gheorghe Hagi” s-au încheiat meciurile ediței a 7-a - Dolphin Cup, pentru grupele de vârstă 2009, 2010 și 2011. Kinder Târgoviște - care a participat la categoria 2010 a avut o prestație cu mult sub așteptări! O singură victorie, în lupta pentru ultimul loc! Iar în grupe a primit peste 20 de goluri, în doar trei jocuri!

Citește mai departe: Ce se întâmplă cu Kinder Târgoviște?

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii