Stiri sportive din Dambovita - Juniori

ACS Burduca, un nou succes important!

acsburducasep2023Dambovitapenet, Juniori / ACS Burduca defilează în competiția juniorilor U19, de la Liga a 4-a! Astăzi, ”puișorii” de la Crevedia, care joacă pentru cei de la ACS Burduca, au bifat al șaptelea succes, din tot atâtea jocuri! De această dată a fost 7-1, în deplasarea de la Libertatea Urziceanca, într-un meci care s-a jucat de la ora 14:30! 

Citește mai mult:ACS Burduca, un nou succes important!

Juniori U11 - Rezultate și clasament

junioriU11ajf1Dambovitapenet, Juniori / Ieri s-au jucat meciurile etapei a 4-a,  din Campionatul Juniorilor U11, cu o singură excepție. Vă prezentăm rezultatele și clasamentul actualizat. Kinder Târgoviște a reușit un scor incredbil, 27-0! Goluri multe, în toate partidele! Două formații au maximum de puncte! 

Citește mai mult:Juniori U11 - Rezultate și clasament

Juniori U15 - Rezultate și clasament

junioriu15finalaDambovitapenet, Juniori / A fost etapă intermediară la Juniori U15. Vă prezentăm rezultatele înregistrate, clasamentul actualizat și programul etapei viitoare. Oaspeții au câștigat aproape toate jocurile, Titu și Vișina ”salvând” tabăra gazdelor. Vom reveni cu informații din fotbalul dâmbovițean. 

Citește mai mult:Juniori U15 - Rezultate și clasament

Voința 2018 Crevedia domină autoritar campionatul capitalei, la U15

crevedia2021nocturnaDambovitapenet, Juniori / Încă o victorie pentru ”cocoșeii” de la Voința 2018 Crevedia - a treia din tot atâtea meciuri! În etapa 3-a: Seven Star Junior - Voința 2018 Crevedia 2-7. Așadar, Crevedia are un start lansat în această competiție! Mult succes, pe mai departe. Vom reveni cu informații! 

Citește mai mult:Voința 2018 Crevedia domină autoritar campionatul capitalei, la U15

Duminică, debutează Interliga județeană!

interliga2023Dambovitapenet, Juniori / Așa după cum informează AJF Dâmbovița, duminică, 1 octombrie, sunt programate, la Găești, primele meciuri dintr-o nouă competiție la nivel județean - Interliga! ”Un proiect inaugurat de Federația Română de Fotbal, prin programul Împreună Suntem Fotbal, Interliga (Patru campionate într-unul singur) este o întrecere mixtă (băieți și fete). La finalul sezonului, pe 1 iunie 2024, vor fi premiați toți copiii înscriși”

Citește mai mult:Duminică, debutează Interliga județeană!

Juniori U14, U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și classmente!

csschindiau17p1Dambovitapenet, Juniori / Duminică a fost etapă completă în competțiile juniorilor de la care vă prezentăm rezultatele și clasamentele la zi. Le ținem pumnii tuturor! Unele dintre echipe se descurcă chiar foarte bine! Vom reveni cu informații din competițiile juniorilor în care sunt angrenați dâmbovițeni! 

Citește mai mult:Juniori U14, U15, U16, U17 și U19 - Rezultate și classmente!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii