5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

colacuterenVictorie cu multe goluri, ieri, la Colacu. Un meci nebun, cu 11 goluri marcate! Şi mult spectacol! Pentru gazde important a fost că au marcat cu unul mai mult ca adversarii lor. După un început greu, formația din Colacu începe să urce în clasamentul seriei Sud, din Promoție.

 

St.Roşu Colacu - Juniorul Ciocăneşti 6-5
Au marcat: Dima Liviu, Onea Mihai, Stanciu Didica, Niculae Marius, Trandafir Adrian, Stanciu Mihai.

Au jucat, la gazde: Niculae Adrian - Dumitra Adrian, Drăgan Iustin, Niculae Lucian, Oprea Dan - Trandafir Adrian, Pandele Marian, Niculae Marius, Onea Mihai - Dima Liviu, Stanciu Didica. Au mai intrat: Turcea Marin, Stanciu Mihai, Mihaiu Antonio. Antrenor: Niță Vasile

Spectatori: 100 persoane, din toate localitățile învecinate

Ce meci pentru Colacu! Unul în care au primit multe goluri, dar au și marcat! După acest 6-5, Colacu a ajuns la ”cota 7”, pe locul… 7, în clasament. La final s-a lăsat cu o masă, la… iarbă verde, în… familie!

Etapa viitoare, cei din Colacu au ca obiectiv încă trei puncte, pe care speră că le vor obține din deplasarea de la Produlești.

Foto: terenul din Colacu

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii