Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

”Ultimul drum”, pentru nea Vasile Șuță!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

asismedicalracariDambovitapenet, Special / ”Doctorul” - așa cum l-a cunoscut toată lumea fotbalui dâmbovițean și nu numai, a plecat dintre noi! Pentru el nu conta numele adversarului... ”Unirea Răcari” era echipa și stadionul unde nimeni nu câștiga! Așa era el ...vroia mereu să " bată Racari "! Prin mâna lui au trecut generații de fotbaliști, din divizia C, liga 4, Onoare, Promoție...

8 ani de DambovitaPeNet!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

baloane8Dambovitapenet, Special / Zi specială, astăzi, pentru site-ul nostru! Împlinim 8 ani! Pe 1 decembrie 2012 am postat prima știre pe www.dambovitapenet.ro! Vă mulțumim, tuturor, pentru încredere și susținere! Dambovitapenet continuă să existe datorită vouă, cititorilor!

 

Jos pălăria! Profesorul care duce lecțiile la copii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

copilionita22020Dambovitapenet, Special / Suntem, cu toții, într-o situație dificilă! Școala s-a mutat în online! Din nefericire, nu puțini sunt cei care nu au acces, încă, la ore! Și în județul Dâmbovița există astfel de situații. Spre exemplu, la Ghergani și Mavrodin, săptămână de săptămână, școlarii care nu se pot conecta online primesc lecțiile printate. Unul dintre cei care se ocupă ca cei mici să nu rămână în urmă este chiar arbitrul de fotbal Adrian Ioniță! 

”Sunt trist să văd că cei mici și părinții lor vor să joace, dar acest lucru nu este posibil, deocamdată!”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

junioriDflacara12Dambovitapenet, Special / Astăzi, vă propunem un interviu deosebit de interesant, cu unul dintre cei mai apreciați antrenori din fotbalul juvenil dâmbovițean, Mircea Petrescu! ”Șlefuitorul de talente”, din Moreni, a vorbit, deschis, despre toate provocările din acest an complicat, dar și despre ceea ce va urma!

Aioani, propus de Duckadam la naționala de seniori!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani4Dambovitapenet, Special / Tânărul portar al Chindiei Târgoviște ar putea face pasul către naționala de seniori, după evoluții farte bune în tricoul echipei de club. Aioani a prins și două meciuri între buturile României U21, calificată la EURO 2021. Într-o intervenție la Digisport, fostul mare portar Helmut Duckadam a declarat că Aioani ar putea fi urmașul lui Tătărușanu la naționala mare.

Bravo, România U21!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

romaniadanemarcau21dDambovitapenet, Special / Dacă naționala mare a dezamăgit constant în ultimii ani, surpriza plăcută vine de la tineret, unde România a obținut două calificări consecutive la turneele finale ale campionatului european. Marți seară, la Ploiești, echipa pregătită de Adrian Mutu a remizat cu Danemarca, 1-1, într-un meci decisiv pentru calificare. Oaspeții au deschis scorul prin Laursen, contrar cursului jocului, din penalty, în debutul reprizei secunde.

Succes, Marian Aioani!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani4Dambovitapenet, Special / Echipa națională de tineret va susține astăzi meciul decisiv pentru calificarea la EURO 2021, cu Danemarca, la Ploiești (ora 20.30). Tricolorii sunt pregătiți de joc, s-au antrenat timp de nouă zile, iar ieri au luat contact și cu gazonul de pe stadionul ”Ilie Oană”. Victoria le garantează jucătorilor pregătiți de Adrian Mutu prezența la turneul final al campionatului european.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii