Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Caz umanitar! Fotbaliștii de la Chindia, alături de Eduard!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cazumanitarchindiaiulie2022Dambovitapenet, Special / Fotbalștii de la Chindia Târgoviște sunt alături de Eduard, un tânăr de 32 de ani, tatăl a doi copii minunați și care trece acum prin momente cumplite. Recent, Eduard a aflat că suferă de o boală gravă: anevrism fusiform cerebral. Spitalizarea și tratamentul sunt costisitoare!

Gimnastica dâmbovițeană, la ”Cupa Nadia Comăneci”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)
gimnastica2022iunieDambovitapenet, Special / 6 sportive de la  Phoenix Gymnastics Târgoviște participă, în aceste zile, la ”Cupa Nadia Comănești” – găzduită de orașul Onești. Printre primele laureate se numără și micuța Karina Cristea – care, în ciuda condițiilor de pregătire, cu mult sub cele necesare marii performanțe – a câștigat medalia de aur în finala de la bârnă (12 ani), după o evoluție încântătoare. 

O viață... între buturi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

toma6Dambovitapenet, Special / 35 de ani în slujba fotbalului, 24 de ani la seniori, 7 campionate câștigate - sunt doar trei dintre perforrmanțele unuia dintre cei mai apreciați oameni din fotbalul dâmbovițean: Toma Cătălin Bobeică! A evoluat ca portar la Chindia Târgoviște, Unirea Cobia, Alpan Șotânga, Petrolul Valea Mare, Electrosid Titu, PAS Pucioasa, Sportul Gemenea, Comerțul Viișoara, Utchim Găești și Roberto Ziduri. 

Comuna Bucșani, la turneul final în Cupa Satelor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

bucsani222Dambovitapenet, Juniori / Echipa pregătită de Marius Zidăroiu a câștigat Zona 4 – Cupa Satelor, desfășurată pe ”Dalles Parc”, obținând calificarea la turneul final al competiției, profitând și de descalificarea comunei Vârtoape (Teleorman), care a folosit un jucător peste limita de vârstă admisă. În finală: Bucșani – Bucov (PH) 3-1.

Pentru cei ce iubesc sportul!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

anuntvoleibaschet2022Dambovitapenet, Sport / Iubitorii de volei și baschet au ocazia de a face performanță! Citește anunțul alăturat și dacă îți dorești să faci sport de performanță, aceasta poate să fie o șansă pentru tine! Mult succes, tuturor celor interesați! 

Petruța Iugulescu confirmă! Felicitări!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutasemifinala2022Dambovitpenet, Special / Încă o semifinală din Liga Campionilor, fie ea și feminină, în palmaresul Petruței Iugulescu, cel mai titrat arbitru dâmbovițean! Târgovișteanca a oficiat ca arbitru asistent, alături de Iuliana Demetrescu (al patrulea arbitru), una dintre semifinalele Ligi Campionilor, dintre Barcelona și Wolfsburg, scor 5-1. 

La Iedera, un nou club în fotbalul juvenil dâmbovițean! Felicitări!

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

siglagloriaiederaDambovitapenet, Special / Un nou club s-a născut în sportul dâmbovițean! Spunem sport, pentru că, deși începe cu fotbal, în curând, vor fi și alte discipline! Primul trial va avea loc la finele acestei săptămâni! Felicitări, pentru inițiativă și ținem pumnii strânși! Cristian Zegheru este ”sufletul” acestui proiect ambițios!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii