Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Cu traficul la vedere!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

omulanuluiSite-ul nostru, dambovitapenet.ro, vă spune câți cititori unici are, la fiecare 24 de ore! Așadar, zilnic, vom posta cifrele oferite de Google Analytics! Mulțumim tuturor celor care ne accesează articolele! Promitem să avem știri cât mai multe, mai intereseante și din domenii diferite! 

Remember, Titi Ionescu

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

titiionescu2Special / ”Au trecut 40 de zile fără Constantin Titi Ionescu. Slujba Parastasului de pomenire a fost oficiată la Biserica Albă din Târgoviște, urmată de slujba de la mormântul din Cimitirul Simuleasa. Titel s-a stins din viață pe 6 decembrie 2019, la vârstă de 83 de ani, nu înainte de a povesti, așa cum numai el știa, o întamplare din fotbalul târgoviștean, cu alți eroi din lumea ”balonului rotund”, între care îi enumerăm doar pe Constantin Tzietzicles, Constantin Motoroiu, Florin Rădulescu sau Vasile Pîrvu-Silade...

Fortis, cel mai puternic club dâmbovițean, din mediul rural!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fortis2019clubFortis Valea Lungă, un club din mediul rural, cu echipă de fotbal în Onoare, plus alte 5 echipe de copii și juniori!  Asta dacă vorbim doar de fotbal! Altfel, rezultate meritorii în competițiile juvenile de baschet, atletism, șah și multe altele, completază palmaresul unui club tânăr, menit să crească și să lanseze speranțe în sportul de performanță!

Ce vremuri, ce amintiri...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

brezoaia36Astăzi, vă prezentăm o altfel de știre... Una care ne face să devenim nostralgici și să ne gândim la primii fotbaliști ai județului... Asta pentru că, atenție, în anul 1939 se organiza la Bolintinul din Vale un turneu în 6, dotat cu ”un frumos trofeu”, de către o publicație a timpului, la care participa și o echipă dâmbovițeană (Brezoaia).

Răcari, o echipă cu o istorie bogată!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

racarialbnegru2019Unirea Răcari, în ciuda dispariției, rămâne un punct de referință în istoria fotbalului dâmbovițean... Pentru cei trecuți de o anumită vârstă, generația anilor 1980 a rămas, probabil, ca una dintre cele mai puternice grupări din fotbalul răcărean... Unirea Răcari revenea în Divizia C, după 15 ani de exil în campionatul județean, câștigând barajul de promovare cu Petrolul Bascov.

Despre ”învățăturile” lui Cornel Dinu...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

corneldinu1212”Procurorul” are dreptul să judece ”dosarul” Chindiei, cel puțin prin faptul că este, până la urmă, cel mai bun fotbalist târgoviștean al tuturor timpurilor și una dintre legendele tricolorilor... Dar la fel de bine, ”Mister” - care a... încălțat ghetele de fotbal sub Turn, ar trebui să fie cumva mai diplomat când vorbește despre Chindia...

Remember / Ce echipă, ce vremuri...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindia1996promovareChindia / ”Mânjii” lui Silviu Dumitrescu sau, dacă vreți, ”Micul Ajax” - o generație de excepție pentru fotbalul târgoviștean... Una dintre imaginile care ar trebui să-i motiveze pe băieții lui Viorel Moldovan... O generație pe care credem că iubitorii fotbalului n-o va uita așa ușor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii