Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

O imagine de colecție!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fotoctobosaru23Elevi care nu-și uită profesorul! ”Am trăit o mare bucurie și am avut un sentiment de satisfacție că nu toți copiii uită de unde au plecat. După ce au câștigat titlul în cadrul Campionatului Național U19, cu Concordia Chiajna, doi dintre foștii componenți ai grupei 2000-2001 ai CSS Târgoviște, Păun Ionuț și Jipan Florin, au ținut să vină să facem o poză împreună, având tricourile de campioni pe ei. Succes pe mai departe în carierele voastre!”, notează Cosmin Toboșaru, după titlul cucerit de foștii săi elevi, în finala campionatului național al juniorilor U19: Concordia Chiajna - Poli Timișoara 6-0!

Vânătorii nu... uită ”să tragă” (la poartă)!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ratoaiameciamintiri2Profitând de ziua liberă, ”vânătorii” de la Rățoaia și-au dat întâlnire, la o miuță și un... grătar! În teren, s-au confruntat două echipe cu medii de vârstă total diferite: foștii ”vânători” - cei care acum câteva decenii, ”țineau” în loc... Divizia D sau decideau de multe ori, alături de Comerțul Valea Lungă, cine promovează în Divizia C și jucătorii Vânătorului 2015 Rățoaia - echipă care activează în Liga a 5-a, seria Sud.

Elevii de la Nr. 4 Moreni învață într-o ”Școală Europeană”!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

noricavremaroiu21Bucurie fără margini pentru elevii și profesorii de la Școala Nr. 4, din Moreni! Zilele trecute, unitatea de învățământ din județul Dâmbovița a primit, pentru prima dată, titlul de ”Școală Europeană” ! Felicitări, tuturor și mult succes, pe viitor! 

”Tradiții și obiceiuri de primăvară”

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

scoalaprimarievalealungaȘcoala Gimnazială Valea Lungă Cricov, în colaborare cu Școala Iedera de Jos, organizează în data de 25 mai un inedit simpozion! Scopul acestui eveniment este bine definit, să le insufle copiilor dragostea și devotamentul pentru tradițiile și obiceiurile românești. 

Petruța Iugulescu, omul care face cinste județului nostru!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

petrutabudapestaIeri, pe stadionul Ferencvaros, din Budapesta, s-a disputat finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon și FC Barcelona, la finele căreia s-au impus, pentru a patra oară consecutiv, franțuzoaicele, cu 4-1. Printre oficialii finalei s-a numărat și asistenta Petruța Iugulescu - cel mai titrat ”nume” din fotbalul dâmbovițean!

Alina și lumea ei plină de culoare!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

alinamazilu3Alina Mazilu este o adolescentă din comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița, care trăiește o viață plină de... culoare! Are 13 ani, iubește pictura și visează la ziua în care expozițiile îi vor fi admirate de mii de persoane! Succes, Alina!

Braov, IPA Dâmbovița! Locul 2 la Campionatul Mondial IPA 2019!

0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ipadambovita12Succes important obținut de băieții de la IPA Dâmbovița! Zilele trecute au participat la Campionatul Mondial IPA 2019, Palma de Mallorca! Dâmbovițenii au ajuns până în finală, acolo unde au dat de IPA Rusia! Un rezultat remarcabil, ținând cont de valoarea turneului! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii