Stiri sportive din Dambovita - DBPNT Special

Fotografia zilei

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

catcristea2019Cătălin Cristea (CSM Târgoviște - antrenor Nicu Tamaș) a urcat pe podiumul de premiere la Campionatele Naționale de Box, pentru seniori, cucerind medalia de argint la categoria greilor. Să nu uităm că ”leul” este triplu campion național, iar medalia de la Tg.Mureș vine să încununeze o carieră de excepție pentru un sportiv extrem de talentat.

Ne-a mai părăsit un om de fotbal dâmbovițean!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

luta590După mai bine de 4 decenii în slujba fotbalului, din cele 7 petrecute printre noi, s-a stins din viață încă unul dintre veteranii fotbalului dâmbovițean! Și spunem veteran în adevăratul sens al cuvântului! A lăsat un mare... gol, acolo unde fotbalul s-a confundat cu cel care ne-a părăsit, culmea, în... weekend fotbalistic!

Vin cicliștii!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciclismpucioasMâine, 6 octombrie 2019, pe un traseu devenit deja tradițional, chiar și în ciclismul național, trece caravana din Road Grand Tour, Pucioasa 2019! Competiție face parte din Cupa Naționala - serie de întreceri care desemnează cei mai buni sportivi cadeți - tura scurta, juniori, U23, elite, master și amatori - tura lunga, licențiați la Federația Română de Ciclism. Caravana trece prin mai multe localități dâmbovițene!

Felicitări! Marian Aioani, (re)selecționat la Națională!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

marianaioani4Vești bune pentru portarul Chindiei Târgoviște! Marian Aioani a fost selecționat de antrenorul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, pentru partidele cu Ucraina și Irlanda de Nord! Evoluțiile lui foarte bune au atras atenția! Felicitări și succes!

În sfârșit, vom avea și noi VAR!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

astrachindiaÎncepând cu viitorul sezon competițional, LPF va implementa sistemul de arbitraj video la nivelul Ligii I. Se intenționează testarea sistemul de arbitraj video la unele meciuri din cadrul play-off-ului actualei ediții a campionatului Casa Liga 1! Așadar, fotbalul românesc face un pas important!

Fotografia zilei - Prezent și viitor

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ivansicalin209Imaginea alăturată vine să confirme faptul că Flacăra Moreni a fost și rămâne un izvor permanent de fotbaliști care și-au făcut un nume în elită! Andrei Ivan și Alberto Călin - ambii provenind de la juniorii Flacărei Moreni, descoperiți și crescuți de inimosul Mircea Petrescu, sunt colegi de club la Universitatea Craiova, unde s-ar putea, cu destule șanse, să fie și coechipieri!

Turul României sosește la Târgoviște!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

ciclism4009Ediția a 52-a a Turului României la ciclism, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism din Sud-Estul Europei, se va desfășura anul acesta între 11 și15 septembrie! De notat că și în această ediție una dintre etape se va încheia la Târgoviște!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii