Stiri sportive din Dambovita - Promotie

Știm tabăra cîștigătoare și la Liga a 6-a!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalPunct final și la ”Duelul Fanilor, Liga a 6-a”! A fost o luptă interesantă, mai ales că în ultima zi de competiție s-a votat intens! Câștigătorul s-a decis la distanță de aproape zece puncte procentuale! Felicitări, fanilor, care au dovedit că își susțin cu adevărat favoriții! 

Duelul Fanilor, Promoție - Votează în Marea Finală!

4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

mingefotbalAstăzi, începe Marea Finală, în competiția noastră, ”Duelul Fanilor, Promoție”. Vă invităm să lasați un comentariu, cu numele echipei favorite, până duminică, 31 mai, la ora 20:00! Succes, celor două formații din finală! Vezi care au fost rezultatele din semfinale! 

Duelul Fanilor, Promoție, Semifinala 1 /Cătunu - Valea Voievozilor

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

mingefotbalAstăzi, încep semifinalele, în competiția noastră, ”Duelul Fanilor, Promoție”. Vă invităm să lasați un comentariu, cu numele echipei favorite, până duminică, 24 mai, la ora 20:00! Succes, celor două formații din această semifinală!

Duelul Fanilor, Promoție - Știm echipele din semifinale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalPunct final, în prima etapă, la ”Duelul Fanilor, Promoție”. Vă prezentăm rezultatele înregistrate, plus programul fazei a doua, dar și când va începe votul! Succes, tuturor formațiilor rămase în competiție! Diferențele s-au făcut în funcție de primul vot! 

Duelul Fanilor, Promoție - Start propuneri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalFotbalul e în.. pauză! La fel ca multe altele, din cauza pandemiei de coronavirus! Site-ul nostru îi provoacă pe fanii echipelor din Liga a 6-a, Promoție, la o confruntare inedită! Vrem să vedem care formație se bucură de numărul cel mai mare de susținători! Competiția noastră are două faze! Susțineți favoriții, acum!

Când vrei cu adevărat, se poate!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

balenipoza2020Fotbal / Cu ceva ani în urmă, la Băleni, toamna și primăvara, adică în tur și retur se juca în Seria I - fostă divizia D, astăzi Liga a 4-a, derbiul local dintre Unirea și Gloria! Ei bine, condițiile de joc nu erau cele mai bune, dar, cu timpul, edilii comunei s-au gândit că merită să investească și într-o bază sportivă demnă de puterea acestei așezări!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii