Minifotbal

Apelează 0729379596

Confidentialitate

Desi este preocupat sa ofere servicii cat mai prompte si sigure si nu furnizeaza informatii despre utilizatori catre alte parti, www.DambovitaPeNet.ro nu poate garanta:
- ca serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
- securitatea sau continutul informatiilor care trec prin internet sau prin serviciu;
- ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite va fi permanent in siguranta;
- ca folosirea de catre utilizator a acestui site va fi confidentiala.

www.DambovitaPeNet.ro nu poate fi responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii, cu privire la utilizarea de catre utilizator a acestui site sau pentru pierderi de natura directa sau indirecta cauzata de folosirea serviciului.

Prin accesarea acestui site sunteti de acord ca DambovitaPeNet are dreptul de a insera numele, prenumele si adresa dumneavoastra intr-o baza de date pentru utilizarea lor in scopuri de marketing. www.DambovitaPeNet.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare, indiferent de domeniul de activitate pe care il promoveaza aceste bannere.

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesta Politica de Confidentialitate. Folosirea www.DambovitaPeNet.ro de catre utilizator implica acceptarea acestei Politici de confidentialitate, aceasta putand fi modificata fara o notificare prealabila.

In cazul agregatelor de stiri, unde anumite articole sunt preluate automat, www.DambovitaPeNet.ro nu poate fi retinuta responsabil, pentru continutul si veridicitatea informatiilor preluate de autorul respeciv, singura sa menire fiind aceea de a transmite mai departe informatia originala sau reformulata.

Horoscop