Confidentialitate

www.dambovitapenet.ro
ANDAMI LEX SRL
CUI 16576612
Târgoviște,  județul Dâmbovița
 
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Salariaţii şi împuterniciţii noştri au obligaţia de a respecta dispoziţiile cu privire la protecţia datelor conform normelor legale.

 
 
Scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal
Comunicare prin e-mail. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă răspunde prin mesaje pe căsuța poștală electronică. Datele personale ale utilizatorului (nume, email, adresa) nu vor fi trimise către terţe persoane, nu vor fi folosite în scopuri de marketing şi vor putea fi şterse la solicitarea acestuia.
 
 

Formular de contact
Acest website foloseşte formulare de contact prin intermediul cărora un utilizator poate trimite un email către adresa de corespondenţă. Datele din acest formular de contact nu sunt prelucrate sau stocate cu alte scopuri decât cele de a comunica cu persoana care a iniţializat conversaţia
 
 
 
Publicitate
Paginile noastre vor afișa reclame, multe dintre ele fiind influențate de opțiunile selectate de dumneavoastră și de preferințele de pe site și de pe conturile conexe. De exemplu, folosind informațiile colectate prin cookies, informațiile demografice de pe site-urile terțe și activitatea dumneavoastră pe site, putem să publicăm reclame care ar putea fi relevante preferințelor dumneavoastră. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a menține accesul gratuit la website-urile noastre dar fără a ne afecta
activitatea financiară.
 
 
 
Ce drepturi aveți și cum le puteți exercita?
Potrivit Regulamentului UE 679/2016 beneficiaţi de:
– dreptul de acces; puteți obține de la noi confirmarea că prelucrăm datele dvs. personale, precum și informații privind specificul prelucrării
– dreptul la rectificarea datelor; puteți să ne solicitati să modificam datele dvs. personale incorecte ori, după caz, completarea datelor care sunt incomplete.
– dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”); puteți solicita ștergerea datelor personale atunci când: (i) acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucram; (ii) v-ați retras consimțământul pentru prelucrarea datelor și noi nu le mai putem prelucra pe alte temeiuri legale; (iii) datele sunt prelucrate contrar legii; respectiv (iv) datele trebuie șterse conform legislației relevante
– dreptul la restricționarea prelucrării; în anumite condiții (daca persoana vizata contestă exactitatea datelor, dacă prelucrarea este ilegala, dacă datele sunt solicitate pentru constatarea , exercitarea sau apărarea unui drept în instanță; sau dacă vă opuneți prelucrării datelor) puteți solicita restricționarea prelucrării datelor dvs. personale
– dreptul la portabilitatea datelor; în măsura în care prelucrăm datele prin mijloace automate, puteți să ne solicitați, în condițiile legii, să furnizăm datele dvs. într-o formă structurată, utilizată frecvent și care poate fi citită în mod automat. Dacă ne solicitați acest lucru, putem să transmitem datele dvs. unei alte entități, dacă
este posibil din punct de vedere tehnic
– dreptul la opoziție și procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; vă puteți opune oricând prelucrărilor pentru scop de marketing, inclusiv profilărilor efectuate în acest scop, precum și prelucrărilor bazate pe interesul legitim al Societății, din motive care țin de situația dvs. specifică
– dreptul la retragerea consimțământului în cazul prelucrării în scop de informare sau promovare; puteți să vă retrageți oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor pe baza de consimțământ
– dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal; aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor în cazul în care considerați că v-au fost încălcate drepturile
– dreptul la o cale de atac judiciară; dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a unei autorități de supraveghere
– dreptul de a fi notificat de către operator cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale dvs.
 
 
 
Ce este un cookie?
Cookie-ul este un fişier de mici dimensiuni, format din litere şi numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi este complet “pasiv” (nu conţine programe software, viruşi sau spyware şi nu poate accesa informaţiile de pe hard driverul utilizatorului).
 
 
La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fişiere fac posibilă recunoaşterea terminalului utilizatorului şi prezentarea conţinutului într-un mod relevant, adaptat preferinţelor utilizatorului. De asemenea, sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înţelegem cum un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permiţându-ne îmbunătăţirea structurii şi conţinutului lor, excluzând identificarea personală a utilizatorului.
 
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor.
 
 
 
Conțin cookie-urile date personale?
Cookie-urile în sine nu solicită informaţii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate şi, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.
 
Datele personale colectate prin utilizarea Cookie- urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcţionalităţi pentru utilizator. Aceste date sunt
criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
 
 
Cookie-uri de măsurare a traficului. Ne permite să recunoaștem și să numărăm numărul de vizitatori și să vedem cum se deplasează vizitatorii în site când îl folosesc. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează site-ul.
 
Cookie-uri de funcționalitate. Este folosit pentru a vă recunoaște când vă întoarceți la site-ul nostru 
 
Cookie de targetare și publicitate. Înregistrează vizita despre site, paginile pe care le-ați vizitat și link-urile pe care ați dat click. Vom folosi aceste informații pentru a face site-ul și mai relevant pentru interesele dvs. 
 
Pe lângă cookie-urile proprii, este posibil să folosim și alte cookie-uri terță parte (third-party) pentru a raporta statisticile de utilizare a site-ului și pentru a îmbunătăți eforturile de marketing.
 
Cookie-uri pentru parteneri. Oferă partenerilor noștri metrici de conversie pentru a-și putea optimiza eforturile de marketing plătite.
 
Pagina noastră de internet utilizează „plugin“-uri de la operatorii de reţele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de reţele sociale de pe pagina noastră de internet sunt marcate clar. 
 
Pagina noastră de internet utilizează serviciul de analiză web „Google Analytics “ al societăţii Google Inc. în scop statistic. Acest serviciu de analiză web utilizează aşa-numite „cookie“-uri (vezi mai sus la Utilizarea de cookie-uri). Prin cookie-uri sunt generate numai informaţii anonime cu privire la utilizarea paginii noastre de
internet. 
 
Raportare scurgeri de informaţii
În cazul în care datele din baza de date a newsletter-ului sunt accesate în urma unui atac cibernetic sau din cauza unor probleme legate de server, sau prin intervenţia unei persoane, care are acces la interfaţa de administrare a site-ului, veţi primi o înştiinţare prin e-mail şi prin intermediul site-ului.
 
Pentru informații suplimentare, ne puteți trimite un e-mail, la adresa:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii