Stiri sportive din Dambovita - Box

Trei medalii pentru pugiliștii de la CSM Târgoviște

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

box2022decebunDambovitapenet, Box / Sportivii de la secția de box a Clubului Sportiv Municipal au participat în week-end la CN de seniori și tineret, la Târgu Jiu. Pugiliștii antrenați de maestrul Nicu Tamaș au cucerit trei medalii de bronz. Iată sportivii care au urcat pe podium la cea mai importantă întrecere a anului: Cătălin Cristea (categoria supergrea, seniori), Robert Ionuț (tineret) și Adam Paul Valentin (tineret).

Mihaela Radu,  la al cincilea titlu național!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

radutamas2022Dambovitapenet, Box / Mihaela Radu intră în rândul celor mai buni sportivi dâmbovițeni și, de ce nu, a celor mai bune pugiliste ale țării – cucerind al cincilea titlu național la box, la una dintre cele mai dificile categorii (+81kg). Felicitări campioanei, dar în aceeași măsură și antrenorului acesteia, neobositul Nicu Tamaș!

De la Târgoviște, la Mondiale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mihaelaradu123Dambovitapenet, Box / Cea mai bună reprezentantă a secției de box feminin de la CSM Târgoviște, Mihaela Radu, a primit o veste extraordinară din partea Federației de specialitate! Sportiva a fost selecționată la lotul național care va face deplasarea în Turcia, la Campionatul Mondial.

Trei medalii, cu Nicu Tamaș în centrul atenției!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

medaliibox2021Dambovitapenet, Box / Trei dintre sportivele antrenate de maestrul Nicu Tamaș s-au întors cu medalii de la CN de senioare, tineret și junioare. Astfel, Mihaela Radu a obținut medalia de argint la categoria super grea, + 81 kg, Maria Oprea - argint la categoria 70 kg (tineret) și Andreea Ioniță - bronz la categoria 75 kg (junioare).

Mihaela Radu a câștigat Cupa României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

boxradu2021nouDambovitapenet, Box / Sportiva antrenată de maestrul Nicu Tamaș a câștigat trofeul de la Sibiu. Evenimentul care a strâns peste 100 de pugiliste a avut loc în Sala Transilvania. Alături de Cătălin Cristea, Mihaela Radu se află printre cele mai bune produse ale secției de box a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște.

Șapte medalii pentru sportivele lui Nicu Tamaș, la Cupa României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmboxfete2020Pugilistele de la CSM Târgoviște s-au întors cu rezultate excelente de la Cupa României, competiție care a avut loc la Buzău. Cea mai importantă distincție a primit-o Mihaela Radu, primul loc la categoria +80 kg. Mirela Tania Ionescu a obținut medalia de argint la categoria 60 kg, în cadrul concursului de tineret.

Bronz, la Naționale!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

gabrielstefanboxGabriel Ștefan, unul dintre sportivii de viitor ai secției de box, de la CS Târgoviște, a obținut un rezultat remarcabil, saptămâna trecută, la Campionatele Naționale de Box (seniori). Astfel, la Iași, sportivul de 19 ani a reușit să își adjudece bronzul! 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii