Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Cupa României - Vezi când sunt următoarele jocuri!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci43Cupa României / După cum ştiţi, duminică, 2 decembrie, s-au disputat o serie de meciuri din prima etapă a Cupei României - faza judeţeană. Totodată, alte șapte au fost amânate, pentru că am avut restanțe la Onoare. Intră să vezi când este programată etapa a doua!

Surprize, surprize... în Cupa României!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

mecicolacuzapada1Cupa României se dovedește a fi o competiție a surprizelor, la orice nivel! Ieri, după cum bine știți, s-au disputat majoritatea meciurilor din primul tur, la nivel județean. Am notat nu mai puțin de cinci surprize uriașe! Colacu, Puntea de Greci, Vlădeni, Burduca și Gaița Bilciurești sunt formațiile care au reușit să surprindă în mod plăcut!

Ieri, în Cupa României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Ieri, au fost programate o parte din meciurile primei etape din Cupa României - faza judeţeană. Intră să vezi rezultatele meciurilor disputate şi câteva comentarii pe marginea acestora! Asta pentru că am avut de toate...

Cupa României – Rezultatele de astăzi

3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci400Astăzi, au fost programate primele meciuri din Cupa României - faza judeţeană. Intră să vezi rezultatele jocurilor încheiate. Nu au lipsit surprizele! Unele foarte mari! Am avut și dispute cu goluri multe. Au fost și probleme, la unele jocuri! 

Postează scoruri și informații din Cupă și Onoare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci400doikestiAstăzi, se joacă fotbal în Cupa României și Onoare! Te invităm să postezi scoruri și informații de la meciurile la care ai luat parte! Noi, ca de fiecare dată, vom reveni cu rezultatele complete! Mult succes, tuturor formațiilor ce joacă astăzi! 

Astăzi, în Cupa României și Onoare

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Astăzi, începând cu ora 11,00, se desfăşoară meciurile primei etape din Cupa României - faza judeţeană. Intră să vezi programul complet al al zilei. Tot astăzi sunt programate și o serie de restanțe, la Liga a 5-a! Succes, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii