Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Cu Steagu`, tot înainte!

2.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

colaculabaleni”Punct și de la capăt!” Este mesajul celor de la Steagu Roșu Colacu, după înfrângerea din Cupa României, de ieri, de la Universitatea Băleni. Lucian Niculae este autorul ambelor goluri reușite de Colacu, insuficiente însă pentru a merge mai departe!

Puntea de Greci, echipa surprizelor!

4 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

neajlovulpunteadegreci1Neajlovul Puntea de Greci a reușit o nouă victorie importantă, într-un meci oficial! În Cupa României, ieri, gruparea dâmbovițeană a trecut de Viitorul Gura Foii. ”Așteptăm o echipă de liga a 4-a”, este mesajul celor de la Puntea de Greci.

Cupa României - Rezultatele de astăzi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

neajlovul21Astăzi, a fost programată o etapă ”fulger”, la Cupa României, pentru a se ajunge la numărul necesar, în momentul intrării în cursă a echipelor de Liga a 4-a. Am asistat la ceva surprize, dacă le putem numi așa. Vă prezentăm rezultatele! 

Este oficial! Știm când se joacă meciurile din Cupă!

4.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

mecicetatea101Reprezentanții AJF Dâmbovița au stabilit ziua și ora la care se vor juca cele cinci meciuri programate în Cupa României. Așadar, regulamentar sau nu, etic sau nu, cele zece echipe sunt forțate să joace, pentru că, nu-i așa, altfel nu iese socoteala!

Între fair-play și bătaie de joc!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001colacupunteagreciCupa României / Așa după cum am anticipat, în criză de timp și idei, președintele AJF Dâmbovița a decis, dincolo de orice regulament, programarea, în etapă intermediară a Cupei României, doar a echipelor de Liga a 6-a, cu o singură excepeție, dacă nu cumva cu... două!

Bătaie de joc, din partea lui Emil Tudor, la adresa echipelor din Liga 6!

3.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

meci001valealunga367Emil Tudor sfidează orice regulament, orice lege! Nu îi pasă de nimic! Ce dacă presa scrie despre abuzurile dânsului! Domnia sa continuă să confunde fotbalul județean cu propria... ”ogradă”! Ultima decizie, INCREDIBILĂ, după ce echipele din Promoție au eliminat formații din liga superioară (Onoare), duminică sunt obligate să se ”bată” între ele! Solicităm un punct de vedere oficial, din partea AJF Dâmbovița! Dacă nu îl vom primi, ne vom adresa Federației Române de Fotbal!

Primul meci, prima victorie, pe ”Vasile Niță”!

3.3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (5 voturi)

mecicolacupevasilenitaEmoții pentru fotbaliștii de la Steagu Roșu Colacu! Au disputat primul joc pe stadionul recent botezat ”Vasile Niță”! Fotbaliștii din sudul județului s-au impus cu un categoric 6-1, care nu mai lasă loc de nicio intepretare! Succes, pe mai departe!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii