Stiri sportive din Dambovita - Cupa Romaniei

Chindia - Farul, în optimile de finală ale Cupei României!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Dambovitapenet, Cupa României / Astăzi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală, în Cupa României. Vă prezentăm programul complet al celor 8 mecuiuri, care se vor juca pe 10 februarie, de la ora 13,30, cu excepția celor televizate, ale căror date și ore de start vor fi stabilte de comun acord, de către televiziunile cu drept de transmisie și FRF. 

Chindia își află adversarul din optimile Cupei României

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorul20Dambovitapenet, Cupa României / Mâine, la ora 12.00, va avea loc, la Casa Fotbalului, tragerea la sorți a optimilor Cupei României. Calificată în această fază a competiției, după victoria cu AFC Hermannstadt, la loviturile de departajare, echipa antrenată de Emil Săndoi se află în Urna A pentru tragerea la sorți. Jocurile vor avea loc pe 10 februarie, ora 13.30, cu excepția celor televizate.

Optimile Cupei României, în prima parte a lunii februarie

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

negutviitorulbucurie2Pandemia a dat peste cap și programul Cupei României la fotbal, competiție în care zilele trecute abia s-au disputat meciurile din 16-imi. Ultima calificată în faza următoare, FCSB, a fost decisă miercuri la masa verde, 3-0, cu Gloria Buzău, formație care se confruntă cu un focar de coronavirus.

Chindia, succes care schimbă statistica!

5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiahermannstadt2020noiDambovitapenet, Cupa României / Chindia a reușit să spargă gheața și să învingă, în sfârșit, AFC Hermannstadt, pentru prima dată de la reînființarea celor două echipe. Succesul din Cupa României, obținut la loviturile de departajare, de la Giurgiu, este primul al roș-albaștrilor într-o serie de opt meciuri, în Liga a II-a, Liga I și Cupa României. În sezonul 2017-2018, la finele căruia Hermannstadt avea să promoveze în Liga I, s-au înregistrat două remize, 1-1 la Târgoviște și 0-0 la Sibiu.

Ieri, a fost ziua echipelor vizitatoare!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cfrclujbotosaniDambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-au jucat alte 4 meciuri din 16-imile Cupei României la fotbal, toate încheiate cu victoriile oaspeților, pentru că meciul Poli Iași - CFR Cluj s-a jucat în Gruia! Vă prezentăm rezultatele înregistrate și programul ultimului meci, care se va juca astăzi, luni, 30 noiembrie, la Miercurea Ciuc.  Jocul Gloria Buzău - FCSB a fost anulat din cauza cazurilor pozitive de COVID 19, la o serie de jucători buzoieni, urmând a fi omologat la ”masa verde”, probabil cu 3-0 pentru bucureșteni!

Cupa României - Încep să apară surprizele!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

miercureaciucpetrolul2020sept1Dambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-au jucat 8 meciuri - adică jumătate din 16-imile Cupei României la fotbal și putem nota primele surprize: eliminarea finalistei ediției de anul trecut - Sepsi Sf.Gheorghe, la Tr.Măgurele și, de ce nu, victoria Farului Constanța, în fața Academicii Clinceni!. Vă prezentăm rezultatele înregistrate și programul ultimelor meciuri. Jocul Gloria Buzău - FCSB a fost anulat din cauza cazurilor pozitive de COVID 19, la o serie de jucători buzoieni!

Bravo, Chindia! Prima echipă calificată în optimi!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiahermannstadt2020noiDambovitapenet, Cupa României / Ieri, s-au jucat primele două meciuri din 16-imile Cupei României, la fotbal. Chindia a reușit să o elimine, după loviturile de departajare, pe Hermannstadt Sibiu, asigurându-și și prezența în prima urnă valorică la ediția de anul viitor, în 16-imile Cupei României (n.r. - dacă nu cumva federația va schimba sistemul). Vă prezentăm rezultatele înregistrate și programul complet pentru zilele următoare, pe ore și stadioane, cu mențiunea că meciul Gloria Buzău - FCSB nu se va juca!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii