1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

catunu2018Victorie importantă pentru Săgeata Cătunu 1975, în deplasare la Bilciurești! Succesul a fost obținut fără gol primit, deși gazdele au beneficiat de trei lovituri de la punctul cu var! Toate apărate de portarul Ciprian Stan, aflat în formă de zile mari! 

 

Gaiţa Bilciureşti - Săgeata Cătunu 1975 0-3
Au marcat: Alex Cristea, Mihai Florin, Marius Negrei

Prestație bună a portarului de la Săgeata Cătunu, care a reușit să pareze toate cele trei lovitură de pedeapsă acordate gazdelor! După succesul de ieri, formația din Cătunu a urcat până pe locul patru în Promoție Sud!

Pentru învingători au jucat: Ciprian Stan (portar) - Stan Virgil,Dumitru Alexandru, Tănase Vasile, Negrei Daniel - Alex Cristea, Răzvan Cristea, Preda Mark, Negrei Marius - Mihai Florin, Gheorghe Cristian

Au mai jucat: Cristea Daniel, Filip Marian, Cristea Cătălin.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii