1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiafazajoc214Chindia vrea să spargă seria neagră a înfrângerilor - cinci la număr, fără gol marcat - pe terenul lui Dinamo, o echipă aflată în mare criză, care tocmai și-a schimbat antrenorul. Gigi Mulțescu i-a luat locul lui Adrian Mihalcea după semieșecul cu Iași, 1-1, pe teren propriu. Restanța din etapa a treia a play-out-ului se anunță una incendiară, în condițiile în care cele două combatante sunt vecine în subsolul clasamentului Ligii I, ambele pe locuri retrogradabile direct.



"Echipa noastră a plecat astăzi spre București, unde va susține mâine seară, ora 19.00, în Ștefan cel Mare, primul meci din “dubla” cu Dinamo, restanța din etapa a III-a a play-out-ului. Meciurile de joi (ora 19.00) și duminică (ora 18.00, la Ploiești, etapa a X-a din play-out) pot relansa lupta pentru menținerea roș-albaștrilor pe prima scenă a fotbalului românesc. Sperăm într-o mobilizare exemplară a echipei, a staff-ului, a tuturor celor implicați la Chindia Târgoviște, astfel încât rezultatele din următoarele zile să ne dea speranțe tuturor că vom juca și din toamnă în Liga I! Hai Chindia! Fiți alături de noi!“, au scris cei de la Chindia pe Facebook. Negrea și Cherchez sunt accidentați, iar Ivancic suspendat, după eliminarea din meciul cu Sepsi. De asemenea, Diallo este incert. Meciul va fi condus la centru de Marius Avram, în timp ce observator a fost delegat Augustus Constantin.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii