1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

craiovachindia2019gspChindia nu va mai juca in această seară meciul cu Dinamo, de fapt restanța din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii I. Programat inițial in martie, apoi în iunie, la reluarea campionatului, jocul a fost amânat din nou de coronavirus. Cel puțin sase jucatori ai lui Dinamo, printre care Vali Lazar, Ricardo Grigore sau Mihai Popescu au fost depistati pozitiv, iar LPF a anunțat imediat reprogramarea.



"Îmi pare rău, e o situație neplăcută. Când e vorba de sănătate sunt rezervat și îmi pare sincer rău, e vorba de sănătatea unor oameni. Din punct de vedere sportiv vedem ce decizie se va lua. Nu e o situație de bucurie. 100% meciul nu se va juca. Suntem deja la hotel, ne facem alt program, ne întoarcem acasă după aceea. Jocul de diseară nu se va juca, din câte înțeleg au fost retestați astăzi și mâine se va aștepta o altă decizie", a comentat pe subiect președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii