1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiabotosanimariustudor01Federatia Română de Fotbal a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, că a fost deschisă perioada de transferuri pentru cluburile care activează in fotbalul intern. Echipele vor putea legitima fotbaliști până pe 5 octombrie.



"Situația generată de pandemia COVID-19 a dus la o serie de modificări și nu doar în ceea ce privește calendarul competițional. În urma acestei modificări, se păstrează totuși intervalul de 12 săptămâni, fiind vorba mai exact de 84 de zile, timp în care cluburile din România vor putea face transferuri", au explicat oficialii FRF. Tot de curând a fost anunțat protocolul medical pentru reluarea competițiilor de fotbal amator (Liga a 3-a și eșaloanele inferioare). Nu este clar încă la ce date vor începe meciurile oficiale la nivelul primelor trei ligi în stagiunea 2020-2021. In orice caz, nici Liga I, nici Liga a II-a nu vor începe înainte de 15 august, câtă vreme barajul de promovare ar urma să se dispute pe 9 august, turul, și pe 12 august, returul.

Foto: AFC Chindia Târgoviște / Marius Tudor 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii