1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiagazmetanmedias222În urmă cu un an și o zi, pe 15 iulie 2019, Chindia debuta in actualul sezon al Ligii I, cu o remiză la Mediaș, 2-2 cu Gaz Metan, echipă ce avea să prindă play-off-ul. Neicutescu și Bic, ultimul din penalty, marcau primele goluri ale Chindiei la revenirea pe primă scenă a fotbalului românesc.



Patru dintre titularii de atunci, Leca, Novac, Neicutescu și Voduț nu mai fac parte acum din lotul Chindiei. De notat că la primul meci oficial în Liga I, târgovistenii au fost încurajați de trei suporteri. Iată ce jucători au evoluat la acea vreme pentru Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Dumitraşcu - Novac - Raţă (Yameogo '46, D. Florea '73), Bic, Liviu Mihai (Neguţ '46), Neicuţescu - Voduţ.

Foto. AFC Chindia Târgoviște


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii