1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci88tataraniCum organizarea miniturneului pentru stabilirea campioanei județene impunea o serie de măsuri dificil de luat (teste pentru fiecare jucător și membru al staffului, cantonament pe perioada desfășurării acestuia etc.),  Comitetul Executiv a decis ca titlul să fie acordat echipei Roberto Ziduri - liderul la zi în Liga a 4-a. Inormații și despre Cupa României și viitorul sezon!




Din surse neoficiale, se pare că recolta Gura Șuții ar contesta la FRF sau în instanța civilă hotărârea Comitetului Executiv, dar reamintim faptul că și AMF București a anulat play-off-ul inițial, acordând titlul echipei Steaua București.

Pentru că și „dublele” din cele două semifinale ale Cupei României - faza județeană și finala, ar necesita respectarea acelorași condiții, se pare - după cum am aflat, tot din surse oficiale, că participanta în primul tur, al fazei naționale ar urma să fie stabilită prin... tragere la sorți . Din cele patru formații calificate în semifinale a fost exclusă Roberto Ziduri - deja calificată „la rece” în turneul de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Se va merge pe acest scenariu cu o singură excepțe: dacă se ridică restricțiile disputării meciuruilor, din competițiile de amatori - respectiv campionatele județene, până la 1 august, atunci cele două semifinale se vor juca.

Tot în ședința Comitetului Executiv a fost creionată și lista promovatelor din Onoare, în Liga a 4-a, în vederea completării locurilor vacante, prin schimbarea sistemului competițional - două serii a câte 14 echipe, urmând ca aceasta să fie supusă aprobării în prima ședință de după 1 august! Au fost fixate și datele orientative pentru reluarea campionatului județean- 22 august pentru Liga a 4-a și 30 august pentru Onoare și Promoție (eșalon la care au apărut încă 8 cereri de înscriere).

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii