4.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ziduriechipaiulie2020După cum v-am anunțat  miniturneul grupei A - Regiunea 5 Sud-Vest, la care vor participa campioanele județelor Dâmbovița - Roberto Ziduri, Argeș - Voința Budeasa și Dolj - Unirea Tricolor Dăbuleni, se va desfășura la Rm.Vâlcea, în perioada 1-9 august. Roberto Ziduri (antrenor Gusti Voinea) are un obiectiv precis - promovarea în Liga a 3-a, după cum ne-au declarat doi dintre oficialii echipei - antrenorul și Armand Mihălăchioiu - director sportiv.



”Pentru că rezultatele testelor medicale ies în 5 zile și nu în trei, din cauza programărilor, lotul nostru va efectua testele pe 28 iulie, urmând ca deplasarea la Rm.Vâlcea să o facem pe 4 august”, ne-a declarat Armand Mihălăchioiu.

”Probleme de lot nu aveam deocamdată, cu excepția mijlocașului Constantin Ioniță - plecat momentan în Germania. Zilele acestea o să-i procurăm și biletul de avion, pentru a fi prezent la testul epidemiologic, deși i-am recomandat, pentru orice eventualitate, să-l facă în Germania. Probabil, voi fi prezent și la primul meci - Budeasa vs Dăbuleni, pentru a urmări la fața locului cdele două echipe, meciul fiind programat pe 1 august” - a completat Gusti Voinea. 

Foto: Roberto Ziduri (”info-dambovita”)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii