1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Astăzi, de la ora 15:00, este programată ședința Comitetului Executiv, din cadrul AJF Dâmbovița. Sperăm că indiferent de stabilirea datelor la care se vor desfășura meciurile din miniturneul pentru desemnarea campioanei județene, cel puțin va fi stabilit programul celor trei etape, la care vor participa Roberto Ziduri, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții!Ba mai mult, credem că vom afla și componența Ligii a 4-a pentru sezonul 2020/2021,ținând cont că echipele care vor fi promovate din Onoare să aibă timp să-și  stabilească loturi pentru campionatul juniorilor A1!

În altă ordine de idei, să notăm și faptul că au fost trase la sorți semifinalele fazei județene din Cupa României, urmând ca în cel mai scurt timp să fie stabilite și datele disputării acestora, fiind știut că s-a decis să se joace sistem tur-retur:

Cetatea Târgoviște - Recolta Gura Șuții
Gloria Cornești - Roberto Ziduri

Vom reveni cu alte amănunte după ședința Comitetului Executiv al AJF Dâmbovița!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii