1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci9După cum deja v-am informat, în urma tregerii la sorți a grupelor pentru barajul de promovare în Liga a 3-a, campioana județului Dâmbovița a fost repartizată în grupa A - Regiunea 5, alături de campioanele județelor Argeș și Dolj. Argeșenii au stabilit când își vor desemna campioana! Dacă în Dolj, Liga a 4-a MASS se va încheia prin disputarea celor 13 etape rămase - după ce s-au jucat deja 17 până la suspendarea competițiilor sportive, în Argeș, s-a luat decizia ca desemnarea campioanei județene care va participa la barajul de promovare să se decidă după un meci tur-retur între primele două clasate, în lIga a 4-a Fortuna, diferența de puncte fiind minimă: Voința Budeasa 61p - Real Bradu 60p!

Așa că cei interesați direct - repectiv Roberto Ziduri, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții - pot urmări, până la stabilirea mini-turneului dâmbovițean, ”dubla argeșeană:

18 iulie, ora 11,00: Voința Budeasa - Real Bradu
25 iulie, ora 11,00: Real Bradu - Voința Budeasa.

Reamintim că în urma HG 32/29 iunie 2020, se pot relua și antrenamntele colctive pentru echipele de amatori: ”permiterea organizării și desfășurării antrenamentelor și cantonamentelor colective, în grupuri de maxim 10 persoane, pentru ligile inferioare de fotbal, inclusiv de amatori, cu respectarea condițiilor stabilite prin ordin comun al ministrului tineretului şi sportului şi ministrului sănătății și aplicabile pentru Liga I de fotbal”.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii