0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci002darmanesti121Unirea Răcari și-a găsit un portar de viitor! Mișcări importante  la Roberto Ziduri! Luceafărul Dărmănești își completează lotul. Valea Lungă mai pierde un jucător, după acesta alege să plece la muncă, în Franța! Acestea sunt noutățile zilei!

 

Unirea Răcari s-a ales cu ceva după înfrângrerea suferită în fața juniorilor U19, de la Daco-Getica București (unde mai nou antrenor este Gusti Voinea)! Dâmbovițenii l-au transferat pe Andrei Ștefan - portar, un junior U2000, pare-se, extrem de talentat!

Roberto Ziduri l-a pierdut pe Nicu Moțoi - care se pare că va merge la Gura Șuții, unde ar fi urmat și Maican! Roberto a adus însă un junior U2000, de la CSȘ Târgoviște - Robert Bucur. Ba mai mult, să-ar putea să revină Gică Paraschiv și Florin Paraschiv - ambii împrumutați la Viitorul Odobești.

Luceafărul Dărmănești și-a completat lotul cu juniorul Pastramagiu (Flacăra Moreni) și Bordeianu (Viitorul IL Caragiale - în fapt, tot jucătorul Flacărei Moreni).

Fortis Valea Lungă mai pierde încă un om din defensivă: fundașul Gabriel Necșoiu a plecat în Franța, la muncă!



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii