0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

echipapetrolultgvȘansele ca Petrolul Târgoviște să mai continue în Liga a 4-a din primăvară, sunt doar aproape de zero! ”Am sperat că măcar pe ultima sută se va ivi vreo șansă, dar nu-mi rămâne decât să fac cerere de retragere”, ne-a declarat Gogu Bucurică.

 

Petrolul Târgoviște, una dintre echipele de tradiție din fotbalul dâmbovițean, intră la capitolul amintiri, ca să nu spunem ”arhivă”! ”Nu mai avem nicio șansă, așa că nu-mi rămâne decât să fac cerere de retragere oficială, pentru a nu mai încurca și pe alții. Petrolul Târgoviște se retrage din Liga a 4-a, dar va continua cu grupele de juniori, în campionatul județean. Poate că în vară vom mai reuși să mai înscriem una sau două echipe de juniori și cine știe?! Poate va mai apărea ceva… Acum este clar că nu mai putem continua în retur”, ne-a declarat, plin de amărăciune, Gogu Bucurică.

Foto: o imagine pe care surprins-o anul trecut.. Acum este, deja... istorie....

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii