0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

youngboys34Roberto Ziduri își ”betonează” poarta! La echipa din Liga a 4-a urmează să ajungă unul dintre cei mai buni portari din minifotbalul dâmbovițean și chiar din România! Așadar, pe lângă Toma-Cătălin Bobeică, alias ”Tomiță”, la Roberto vine încă un portar cu ”greutate”!

 

Constantin Chivulescu, alias ”Tică”, va apăra pentru Roberto Ziduri! Informația ne-a fost confirmată până acum din trei surse! Constantin Chivulescu este unul dintre cei mai buni și mai... constanți portari din minifobalul dâmbovițean și nu numai! El a apărat în vremurile bune ale echipei Sport Klub Târgoviște, prima echipă de minifotbal din Dâmbovița ce a scris istorie la turneele finale (la nivel național. În prezent,  continuă să fie portarul celor de la Young Boys, nimeni alta decât campioana la zi, în minifotbalul din județ!

Succes, Tică! Să fie cu noroc!

Foto: arhivă 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii