1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001petrolulghimpatiSituaţia Petrolului Târgovişte se complică! Echipa este la doar un pas de desființare! Nu vedem cine ar mai putea salva echipa! Se pare că problema principală este legată de baza sportivă! Intră să vezi ultimele amănunte din tabăra Petrolului Târgoviște! 

 


„Din păcate, nu cred că se mai poate face ceva!”... Aşa a început declaraţia Forin Marcu - omul care a încercat să pună umărul la salvarea echipei de lângă podul Mihai Bravu. Se pare că problema acută este situaţia bazei sportive, care n-ar mai putea fi folosită mai mult de câteva luni: „Eu nu pot să vin să preiau echipa și în trei luni să nu mai am unde juca, pentru că sunt probleme mari cu baza sportivă și nu îmi permit să-mi bat joc de bani.... Oamenii au fost foarte corecți şi mi-au spus, din start, problema cu terenul! Mai pot juca o luna, trei luni sau șapte ani, dar nu se ştie exact.” Aşadar, problema bazei sportive pare să fie adevăratul cui al lui Pepelea, plus că Schela Târgovişte nu mai există - fiind împărţită între Ploieşti şi Piteşti! “Mingea” rămâne la… centrul terenului, până când proprietarii de drept vor “fluiera” - vestiarele, tribunele şi… porţile sunt ale “Petrolului”, dar terenul se pare că este al celor care au cumpărat “petrolul”... “Eu vroiam să fac și două grupe de copii, o echipă de minifotbal, dar fără un contract ferm prin care să am garanția că pot beneficia de terenuri gratuit nu pot să arunc cu banii doar pentru a salva o echipă... Acum fiecare are dreptul să înțeleagă ce vrea… Cine a băgat bani din propriul buzunar va înțelege de ce nu s-a concretizat, cei care doar au făcut fotbal pe banii altora sau al primăriilor, cu siguranţă că nu vor înțelege”, a încheiat Florin Marcu… Promitem să revenim, asupra situaţiei Petrolului - echipă aflată în pragul desfiinţării, mai ales că n-am putut afla deocamdată punctul de vedere al vreunui oficial.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii