3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

gurasutiifeb2019Liga 4 / La doar 3 puncte în spatele liderului şi cu meciul din retur pe teren propriu, Recolta Gura Şuţii - singura echipă neînvinsă din Liga a 4-a, se pregăteşte serios pentru campania de primăvară. Către sfârşitul lunii urmează şi o scurtă perioadă de pregătire centralizată - la munte, după care ar mai fi loc de cel puţin un joc amical.

 

Recolta a terminat turul la doar 3 puncte în spatele liderului, dar cum derbiul primăverii se va juca la Gura Şuţii, speranţele nu s-au ripsipit, mai ales că în tur, la Corneşti, a fost 1-1. Unul dintre obiectivele iernii a fost completarea lotului cu jucători tineri, primul venit fiind Petrică Alexandru (Flacăra Valea Mare), de la care totuşi se spera la mai mult. Mai sunt în vizor încă patru juniori - doi de la Nucet şi doi de la Mioveni, plus alţi doi jucători cu experienţă - Gălan şi Ovidiu Stan (ambii de la Atletic Bradu), care vor fi prezenţi sâmbătă în amicalul de la Nucet. Pe 23 februarie, Recolta va juca la Bascov, cu Unirea, iar la finalul săptămânii următoare urmează o scurtă perioadă de pregătire (27-31 februarie) la Moeciu, după care ar mai loc de încă un meciu amical, până la reluarea campionatului. „Ne-am propus să jucăm fotbal şi cine va fi mai bun să meragă la baraj, să reprezinte cu onare fotbalul dâmboviţean. Oricum, principalul adversar rămâne Gloria Corneşti, dar nu trebuie neglijată nici Unirea Răcari, echipă care am înţeles că s-a întărit serios în iarnă. În afară de noutăţile de care v-am vorbit, ar mai fi câţiva dintre cei care au plecat de la echipă între timp şi care ar dori să revină, unul fiind Nicu Moţoi, dar mai... aşteptăm”, ne-a declarat Titel Dinu - omul fără de care „Recolta” ar fi sub... aşteptări!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii