0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

echipapetrolultgvPetrolul, una dintre cele mai vechi echipe târgoviştene,  se află în pragul desfiinţării şi nu se întrevede nicio portiţă de scăpare! „Ne-au căutat mulţi, dar situaţia este ceva mai complicată... Jucătorii au început deja să-şi caute echipe”, ne declarat Gogu Bucurică - cel care a făcut tot posibilul pentru ca Petrolul „să nu moară”!

 

„Ne-au căutat mulţi, dar situaţia este ceva mai complicată şi nu în primul rând din cauza terenului, care este al OMW-ului, pentru că se găsea înţelegere, cel puţin până la finele sezonului. Necazul ţine de faptul că până la vară nu se poate schimba nimic din punct de vedere juridic şi nimeni nu se înhamă să cheltuie în „numele Petrolului”, atâta vreme cât regulamentul este clar - încă (mai) există... Petrolul Târgovişte, oficial - până în vară! ”Eu cred că totuşi dacă cineva chiar vroia să ia echipa, o lua, pentru că o putea muta unde vroia să joace. Nu era obligatoriu să joace pe stadionul Petrolul - o putea duce la... Cătunu, la Bucureşti sau unde vroia, dar poate că pentru moment nu avea jucători. Sau poate că altul este motivul, cert este că Petrolul Târgovişte se va desfiinţa până la reluarea campionatului. Jucătorii deja au început să-şi caute echipe şi mi se pare normal...”, ne-a declarat Gogu Bucurică, cu o voce care trăda faptul că are ceva pe suflet, că suferă pentru echipa la care se ştie de-o viaţă şi pentru care a muncit din răsputeri să reziste.

Din păcate, încă o echipă de tradiţie din fotbalul dâmboviţean „moare”, după Victoria Moreni, Muncitorul Schela Mare, Utchim Găeşti, Textila Pucioasa, Cimentul Fieni, Frigero Găeşti, Voinţa Târgovişte, Bradul Moroeni, Electrica Fieni, Progresul Pucioasa, Minerul Şotânga... Şi sunt doar cele de care ne-am amintit pentru moment!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii