1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

visinagaesti20Voința Vișina și Viitorul Găești s-au întâlnit, ieri, într-un amical în care s-a jucat fotbal! Mult fotbal! Așa spun atât gazdele și oaspeții! În plus, acordăm o ”bilă albă” celor de la Găești, pentru modul fair-play în care au reacționat după finalul jocului!

 

Voința Vișina – Viitorul Găești 4-1

Au marcat: Niță (jucător în probe), Cergan, Verdeș, Covrig /  Vasile Raimond 

Voința Vișina:  Mândruț - Toader, Constantin, Cergan, Niță - Leca, Verdes, Covrig, Nita - Grindei ,Vlad. Au mai jucat: Giurea, Dima 

Viitorul Găești: Nicolae Emil - Daniel Toma, Niță Andrei, Vasile Raimond, Marinescu Ionuț - Dumitru Tomiță, Vasile Cătălin, Busuioc Andrei, Dumitru Ștefaniță -  Zamfir Daniel, Antonio Manu.  Au mai jucat: Dima Georgian. Lucian Marius, Niță  Emil

”Meci frumos, pentru ambele echipe. Înverșunare, poftă de joc și multe faze de gol. Felicitări, băieți, pentru spectacolul oferit!” – Este declarația oficială de pe pagina echipei Viitorul Găești.

De partea cealaltă, gazdele ne-au transmis așa: ”Foarte bun jocul celor de la Găești! Patru jucători foarte buni de la Pitești!”

Duminică, Voința Vișina va juca un amical cu Neajlovul Puntea de Greci 


Tot duminică, Viitorul joacă la Pitești, cu cei de la Academia Dani Coman (liga a 5-a), pe terenul sintetic din complexul ”Nicolae Dobrin”, de la ora 13:00. 

echipavisina2019


echipagaesti2019Foto: 1 -faza meci, 2 - echipa Voița Vișina, 3 - echipa Viitorul Găești 













Dă-ne LIKE, aici
- https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii