1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaracraiovaFlacăra Moreni n-a reuşit să ţină piept oltenilor de la Universitatea Craiova, terminând sezonul de toamnă pe locul 14, cu 13 puncte. Oricum, faţă de startul „lupilor galbeni”, finalul turului a fost mulţumitor. Mult succes, în partea a doua a campionatului!

 

Flacăra Moreni - Universitatea Craiova 0-2 (0-1). Au marcat: Lupu (min.6) şi Bălan (24). Cei peste 900 se spectatori prezenţi în tribunele stadionului Flacăra şi-au văzut prea repede favoriţii conduşi de olteni, care au deschis scorul în minutul 6, prin Lupu. Oaspeţii au majorat diferenţa prin Claudiu Bălan, care a şi... îngheţat tabela de marcaj. Gabi Paraschiv a trimis în teren următoarul „11”: Sîrbu - Oprea, Matei, Vîrtej, Cernea - Dinu, Neacşu - Zidăroiu, Drăgan, A.Negrea - Oprescu. A mai intrat în teren - Roman.

Foto (CSM Flacăra Moreni)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii