1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001pucioasaflacaraFinal de sezon în Liga a 3-a, motiv pentru care ne grăbim, înainte ca jucătorii celor două echipe dâmboviţene să intre în vacanţă, să tragem o linie şi să socotim! Ce au reușit și ce nu, cele două formații din Dâmbovița. Succes, la anul!

 

FC Pucioasa şi Flacăra Moreni - cele două echipe dâmboviţene care evoluează în Liga a 3-a, şi-au propus, la începutul sezonului, obiective diametral opuse. Şi pentru a nu crede cineva că nu respectăm declaraţiile celor doi antrenori, haideţi să vedem ce declarau Cristi Bălaşa şi respectiv Gabi Paraschiv în luna iunie, legat de sezonul care urmează.

Gabi Paraschiv, cumva dezamăgit de reacţiile din jur şi nepăsarea celor care iubesc echipa doar la... meciuri, declara: „Dacă reuşim să păstrăm 15-16 jucători din actualul lot, eu cred că putem vorbi şi de obiectiv! Să nu creadă cineva că ne propunem o clasare anume, ci un lot omogen, o echipă unită şi o comportare măcar la nivelul din retur. Va fi foarte greu, mai ales că referindu-ne la bugetul nostru, unul... îngheţat, deocamdată, din motive lesne de înţeles, ştiind de cine este susţinut clubul - nu vom avea o eventuală suplimentare decât către sfârşitul anului, când se fac rectificările bugetare”

Prima concluzie? “Pară” a intuit că echipa nu va beneficia de un sprijin finaciar, dincolo de ceea ce poate oferi primăria, pentru că sponsorii locali nu se (prea) înghesuie să cotizeze în contul echipei! Nu ştim cât au contribuit firmele de pe malul Cricovului Dulce la bugetul “lupilor galbeni”, dar cu certitudine că n-a fost coadă la întocmirea contractelor de sponsorizare!

Concret, am zice că Flacăra n-a avut o evoluţie conform aşteptărilor, dar faptul că pe final echipa şi-a (mai) revenit, daţi-ne voie să credem că în retur lucrurile se vor schimba în bine. Oricum, nu vedem clubul morenar ameninţat de retrogradare.

De partea cealaltă, Cristi Bălaşa - “principalul bombonarilor”, declara: “Obiectivul va fi cel al promovării. Vreau să fac o echipă greu de bătut, atât acasă, cât și în deplasare. Este o mare provocare pentru mine să lupt pentru a promova într-un eșalon superior. Nu-mi este frică. Sunt dispus să muncesc. Simt că la Pucioasa se vrea performanță”… Şi pentru a încheia “declaraţia”, la finele sezonului de toamnă, Bălăaşa a reconfirmat ceea ce afirmase în vară: “Obiectiv - unul din primele 3 locuri”! Cert este că FC Pucioasa pare să fie în grafic, mai ales dacă privim ultimele evoluţii şi programul returului. În plus, nu trebuie să ocolim faptul că “bombonarii” beneficiază – se pare - de un buget peste al morenarilor! Cel puţin pe Patrana, sponsorii au pus “mână de la mână” şi rezultatele se văd! Nu ştim cum va evolua “curba” creşterilor bugetare pe Patrana, dar este clar că n-are sens să-l întrebăm pe Cristi Bălaşa, când şi-a propus promovarea, vorba lui Moromete: “Pe ce te bazezi?” Oricum, suntem abia la doar câteva zile după ultima etapă a turului şi vom avea vreme să mai vorbim despre acest lucru, chiar prin interviurile pe care ni le propunem cu cei doi tehnicieni.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii