1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasa900bascov„Bombonarii” au terminat turul pe un onorabil loc 6, în seria a 3-a, dar Cristi Bălaşa este mai mult decât optimist, vizând o clasare pe podium la finele sezonului competiţional! Mult succes, FC Pucioasa, în atingerea obiectivului propus!

 

Unirea Bascov - FC Pucioasa 0-0. „Nu vreau să mă mai bat în mediocritate sau pentru mijlocul clasamentului. Obiectivul este locurile 1-3”, a declarat antrenorul „bombonarilor”, pentru „dbonline.ro”, după remiza de la Bascov. „A fost un joc dominat de băieţii noştri, recunoscut cu fair-play şi de adversari”, după cum se notează pe pagina oficială a clubului de pe Patrana. FC Pucioasa va continua antrenamentele la baza proprie, conform programului stabilit de conducerea tehnică a echipei. La Bascov, Cristi Bălaşa a început meciul cu următorul „11”: Curiman - Călin, Blas, Marina, Diţă - Lungeanu - Călinescu, Calofir (cpt), Iamandache - Ţilică, Leţu. Au mai jucat: Grigorescu, Leotescu şi Nedelea.

Foto (ASFC Pucioasa)

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii