1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

cosminantonsatumareCosmin Anton va juca la… Unirea Tășnad! Cel puțin așa susțin colegii de la Sportul Sătmărean, care, la știrea respectivă, vin și cu o fotografie… interesantă. Anton a și marcat în amicalul susținut de Tășnad, cu cei de la Carei, scor 3-1.

 

După ce Cosmin Anton nu s-a înțeles cu cei de la Chindia Târgoviște se pare că și-a găsit… echipă. Dar în Liga a 3-a! Cel puțin așa notează presa locală din …Satu Mare! ”Ultima achiziție a Unirii Tășnad, mijlocașul Cosmin Anton vine de la echipa de Liga a 2-a, Chindia Târgoviște (…) și a semnat un contract valabil pentru următorul sezon” – se arată într-o știre postată de colegii de la sportulsatamarean.ro.

Sursă foto: https://www.sportulsatmarean.ro

Știrea integrală, aici: https://www.sportulsatmarean.ro/index.php/fotbal/liga-3/item/2937-liga-3-unirea-tasnad-a-transferat-un-jucator-din-liga-2

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii