1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001flacara21stadLiga 3 - Din surse certe, am aflat că echipele dâmboviţene vor scăpa de una dintre cele mai lungi deplasări - cea de la Tr.Severin! Intră să vezi şi alte ştiri şi rezultate dinspre Liga a 3-a! Între timp, Flacăra Moreni și FC Pucioasa au început, serios, pregătirile! 

 

Probabil, pentru a evita o... „ciocnire” între CSU Craiova şi Universitatea Craiova, Federaţia Română de fotbal nu va repartiza „satelitul” Craiovei în serie cu echipa lui Mititelu. În plus, Univeristatea Craiova - care n-a fost primită să joace pe „Ion Oblemenco”, va susţine meciurile de „acasă”, la Tr.Severin! Aşa că CSU Craiova II va juca - mai mult ca sigur, în seria a 3-a, în vreme ce Universitatea în a 4-a, seria de vest. Oricum, în seria a 3-a, lupta se va da, mai mult ca sigur, între Academia Rapid şi Voinţa Tr.Măgurele, dacă nu cumva o să mai... sară cineva la „cap”! De reţinut: CSO Filiaşi se va muta - temporar, la Podari! CSO Bragadiru - nou promovată în Liga a 3-a şi preluată de o mai veche cunoştință a Chindiei - Dumitru Tudor, va avea antrenor... italian!

Meciuri amicale
CSM Alexandria - CSM Slatina 0-1
Sporting Roşiorii de Vede - Gloria Merişani 10-4
Cetatea Târgovişte - FC Pucioasa 1-3
Flacăra Moreni - Unirea Răcari 6-1
Sportul Snagov - CS Tunari 3-0
Viitorul Cârcea - CSO Filiaşi 0-2
Ludogorets Razgrad II - CSU Craiova II (24 iulie)
CSO Bragadiru - Asalt Bucureşti 3-0
Viitorul Domneşti - CSO Bragadiru (24 iulie)


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii