1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci001cetateapucioasaFlacăra Moreni și FC Pucioasa au început cu dreptul meciurile de pregătire, obţinând victorii şi au intrat în cantonament. În altă ordine de idei, intră să vezi de ce adversar „greu” mai scapă echipele noastre, în noul sezon, ce stă să înceapă!

 

Ambele echipe dâmboviţene au început cu dreptul meciurile de pregătire. Flacăra a intrat în cantonament într-o locaţie din zonă, în vreme ce FC Pucioasa a urcat la Gâlma - pentru prima perioadă de pregătire centralizată. „Lupii” se vor pregăti pe terenurile din zona oraşului Moreni, iar „bombonarii” pe stadionul din Moroeni. Ambele vor susţine sâmbătă meciuri amicale: Flacăra va juca cu Voinţa Perşinari, FC Pucioasa cu Unirea Răcari. Dacă Flacăra Moreni va intra în Cupa României abia pe 15 august, s-ar putea ca FC Pucioasa - dacă FRF acceptă „noua echipă” pe locul FC Aninoasa, să joace din prima etapă a fazei naţionale - respectiv 1 august. Şi încă o veste... îmbucurătoare: dacă echipele noastre vor scăpa de Craiova lui Mititelu, tot din surse sigure, vor scăpa şi de Rapidul lui Pancu! Mai mult ca sigur, Rapid Bucureşti va fi repartizată în seria a 2-a, alături de FCSB II, FC Voluntari II, Metaloglobus Bucureşti, Progresul Spartac Bucureşti, CSM Medgidia etc! În sfârşit, zilele următoare, FRF va stabili componenţa celor 4 serii ale Ligii a 3-a!


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii