juniori9Oficial, am primit confirmarea că echipele de Liga a 5-a nu vor mai fi obligate să aibă echipe de juniori, Comitetul Executiv fiind de acord cu propunerea preşedintelui AJF! Asta nu înseamnă că echipele de Liga a 5-a trebuie să renunţe la juniori. Ba mai mult, pot participa într-un campionat separat şi ajunge la turneul final, la A1 sau B1! Totodată, din toamnă, juniorii C au alt sistem competiţional!

 

Comitetul Executiv al AJF Dâmboviţa a aprobat desfiinţarea campionatului de juniori la Liga a 5-a! Aşa că din ediţia 2018-2019, la Onoare vom avea doar meciuri de seniori, de la ora 11,00! În schimb, echipele de seniori vor fi obligate să aibă în teren - pe toată durata meciului, cel puţin 2 jucători U19! Unii se bucură, alţii regretă, pentru că sunt cluburi şi asociaţii sportive care pun accent pe creşterea juniorilor.

Din toamnă, AJF Dâmboviţa organizează campionate separate pentru juniori B1 (U17) şi A1 (U19), unde se pot înscrie cluburile şi asociaţiile sportive din judeţ - cu excepţia celor care evoluează în Campionatul Naţional. La finalul sezonului, primele două clasate din campionatul juniorilor A1 - Liga a 4-a şi primele două din campionatul judeţean al juniorilor U19, vor juca în play-off, câştigătoarea urmând să participe la faza interjudeţeană a campionatului juniorilor U19.

Campioana judeţeană la B1 - stabilită tot după play-off, va participa la faza interjudeţeană a campionatului naţional

Înscrieri şi relaţii suplimentare la Ionel Pitaru - preşedintele Comisiei judeţene pentru copii şi juniori, telefon 0722.591.180

Juniorii C vor avea un nou sistem competiţional
Prima fază - judeţeană, va debuta pe 2 septembrie 2018,  AJF Dâmboviţa fiind obligată să comunice numele celor două echipe care vor participa la faza regională, până pe 14 octombrie! Faza regională: 27 octombrie 2018 - 27 aprilie 2019. Sferturile de finală ale campionatului naţional juniori C: 1-5 mai 2019. Semifinalele: 14-18 iunie. Turneu final: 25-26 iunie. Din judeţele cu 4-8 echipe în competiţie se califică la faza regională campiona; cele cu 9-12 echipe - primele 2 clasate; 13-18 echipe - primele 3 clasate.

Campionatul judeţean Dâmboviţa are 11 echipe, împărţite în două serii, care vor juca, începând din 2 septembrie; primele două clasate din fiecare serie se califică pentru play-off * Seria A: Kinder Târgovişte I, Flacăra Moreni, Fortis Valea Lungă, Urban Titu, GSA Nucet * Seria B: Chindia Târgovişte, CSŞ Târgovişte, CSM Fieni, Olimpia Picior de Munte, Recolta Gura Şuţii şi Kinder Târgovişte II

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii