meci92visinajuniori2Sincer, nu ne aşteptam la astfel de reacţii, din partea reprezentanților echipelor de Liga a 5-a, după ce am anunţat că s-a renunţat la campionatul juniorilor! Sigur, poate că nu şi-au exprimat cu toții opiniile... Haideţi să încercăm să aflăm de unde pleacă nemulțumirile celor de la Onoare...Până acum, toată lumea acuza organizatorul de faptul că nu renunţă la competiţia juniorilor - la Liga a 5-a, devenită un fel de povară pentru majoritatea echipelor - ora matinală a jocurilor, cheltuieli, contestaţii, jucători de... 25-30 de ani în teren, incidente - nemulţumiri... Nu putem trece nici peste faptul că au fost echipe care chiar au pus accent pe creşeterea juniorilor, iar noul sistem competiţional nu poate decât să-i încurajeze, dar prea puţini „cred” în noul proiect! Sau poate ne înşelăm noi... De ce nu o competiţie curată, puternică, cu un obiectiv precis şi bine stabilit - participarea la turneul final al campionatului naţional? De ce nu o competiţie care nu implică alte cheltuieli, cu meciuri la ore rezonabile, tot pe serii zonale, cu un regulament clar şi precis? Chiar aşa de repede uităm că numai în sezonul recent încheiat am avut mai bine de... 100 de meicuri nedisputate în campionatul juniorilor - în toate cele 3 serii - fie din cauza neprezentărilor, a lipsei asistenţei medicale, retragerii echipelor din teren sau descompletarea „voită”? Chiar aşa repede trecem peste faptul că mai bine de jumătate dintre echipe au tratat cu indiferenţă competiţia, dacă nu cumva au desconsiderat-o, „participând” doar din obligaţie sau de... ochii lumii? Cum poate fi taxat faptul că au fost meciuri - şi nu puţine, în care evoluau în meciurile de juniori... 4-5 seniori, după care aceiaşi jucători schimbau doar tricourile? Cum poate fi privit faptul că în unele echipe erau trimişi în teren copii de... 10-12 ani, faţă în faţă cu adversari cu copii ...acasă? Chiar uitaţi aşa uşor domnilor, că doar nu noi am călcat regulamentul în picioare, nu noi veneam cu exemplu că doar în Dâmboviţa mai există campionat de juniori la Liga a 5-a!  De ce n-ar vrea primarii echipe de juniori, pentru că nu vedem de ce ar creşte cheltuielile? Vă sperie faptul că trebuie să aveţi 4-5 juniori buni şi apţi pentru prima echipă? Ei bine, deocamdată aveţi de unde alege, iar pe viitor creşteţi - pentru că există deja competiţii pentru juniorii C, D, E, F sau G, iar cele pentru A1 şi B1 vă ajută mai mult... De ce nu o competiţie puternică pentru juniori? Chiar aşa de uşor puteţi întoarce spatele copiilor? Sincer, decât o echipă de seniori pusă doar pe scandaluri, falsuri sau care joacă după ureche, mai bine una de juniori, frumoasă! Ce ziceţi?

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii