cartonasrosu2Situație ciudată, ca să nu îi spunem altfel! Reprezentanții unei echipe s-au prezentat la AJF Dâmbovița cu medalii și diplome pentru locul 3! Deși formația terminase competiția un loc mai jos! Am fost și vom fi pentru respectarea regulamentului! Indiferent de situație! Vezi cine a putut recurge la un astfel de gest care sfidează fair-play-ul! 

 

Întotdeauna trebuie să respectăm regulamtentul! Chiar și atunci când nu ne convine!  Și când spunem asta ne referim la atitudinea unor persoane din anturajul echipei de Juniori F, de la Petrolul Târgoviște. Regulamentar, micuții petroliști au terminat competiția pe locul 4, la egalitate de puncte cu Kinder Târgoviște. Spunem regulamentar, pentru că primul criteriu este jocul direct. Și între cele două formații am consemnat 4-1 pentru Kinder și 1-1. Dar ce să vezi?! O parte dintre reprezentanții echipei Petrolul s-au prezentat cu diplome și medalii… de locul 3! Ce putea să facă AJF-ul, în aceste condiții? Mai ales că este vorba de fotbalul pentru copii?! A trecut peste regulament (!) și a acordat locul 3 ambelor formații…

Gestul ne pare cu atât mai …neplăcut cu cât vorbim despre o competiție pentru copii! Fair-play-ul trebuie să domine în orice situație! Și nu trebuie să inventăm noi reguli, doar ca să iasă lucrurile așa cum ne dorim!

Nota redacției
Pentru o informare completă, facem precizarea că în cursul acestei dimineți am fost contactați de domnul Marius Adrian Slamnea, antrenorul celor de la Petrolul Târgoviște, care ne-a informat că a cerut acordul, în prealabil, reprezentanților AJF Dâmbovița, de a face diplome și medalii pentru locul 3. Asta în condițiile în care Petrolul Târgoviște a terminat la egalitate de puncte cu Kinder, echipa aflată pe locul 3 (grație jocurilor directe). Antrenorul petroliștilor susține că a primit acest acord, fiind vorba, până la urmă,  de o competiție amicală. Astfel s-a decis ca ambele echipe să fie pe locul 3. 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii