1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

tituaug2023Dambovitapenet, Cupa României / Ieri, la sediul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a avut loc tragerea la sorți a jocurilor din sferturile de finală ale Cupei României, faza județeană! Acum că știm programul jocurilor din 26 martie, putem să lansăm primele discuții! Și am ales să facem un exercițiu inedit de imaginație! Credeți că ar fi posibilă califcarea celor cu șansa a doua? Doar a lor? Uitându-ne pe program, cu o singură excepție, cel puțin la momentul de față, credem că acest lucru nu ar fi imposibil! Să o luăm pe rând! 

Viitorul Aninoasa - Roberto Ziduri
Voința Adânca - CSM Fieni
ACS Burduca - Urban Titu
Viitorul Voinești - Recolta Gura ȘuțiiViitorul Aninoasa este o formație care a demonstrat forță, în acest an! Dacă ne uităm pe rezultatele din campionat, victorii pe linie, în Onoare Nord, plus victorii pe linie și în Cupa României, am putea spune că o victorie ar fi posibilă! Chiar dacă de data aceasta vorbim de unul dintre cei mai puternici adversari din fotbalul dâmbovițean. Ambițiile vor fi însă mari de ambele părți. Și Aninoasa are avantajul terenului propriu! 

Pe cine a scos Aninoasa în cupă
3-1 cu Sportul Runcu (L6)
4-1 cu Viitorul Pietroșița (L6)
5-0 cu Libertatea Urziceanca (L4)
6-1 cu Săgeata Braniștea (L4)

Pe cine a scos Roberto Ziduri în cupă
4-0 cu Voința Buciumeni (L6)
3-2 cu Voința Crețu (L5)


Voința Adânca este marea surpriză a sferturilor! Gruparea din Onoare Nord a reușit să ajungă până aici eliminând și ea două formații din Liga a 4-a! Ei bine, CSM Fieni are ca obiectiv câștigarea Cupei, dar să ne imaginăm cu ce ambiție vor juca Pietricică &Co! Așa că și aici o calificare a celor de la Adânca nu ar fi complet neașteptată! În plus, cum bine s-a precizat ieri la tragerea la sorți ”cine vine-n groapă”, bine nu scapă (de cele mai multe ori), am completa noi. 

Pe cine a scos Adânca în cupă
4-3 cu Voința Bezdead (L6)
4-2 cu Unirea Colibași (L5)
5-3 cu Flacăra Șuța Seacă (L4)
2-1 cu AFC Brezoaele (L4)

Pe cine a scos Fieni în cupă
5-2 cu Viitorul IL Caragiale (L5)
4-0 cu Unirea Ungureni (L5)


Viitorul Voinești este o altă formație care poate produce o surpriză! Deși campioana în exercițiu, Recolta Gura Șuții, pleacă cu prima șansă, ambiția celor de la Voinești este mare! Obiectivul Viitorului este o clasare între primele patru, la finalul Ligii a a 4-a și cât mai departe în Cupa României. Și cum tocmai am aflat că la Voinești urmează a mai veni în perioada următoare trei-patru jucători care să contribuie la creșterea calității jocului... spunem că Viitorul are o șansă mare, mai ales că jocul se va disputa în propria ”ogradă”! 

Pe cine a scos Voinești în cupă
7-0 cu Olimpia Picior de Munte (L5)
5-0 cu AS Dragomirești (L5)

Pe cine a scos Recolta Gura Șuții în cupă
1-0 cu Gloria Iedera (Liga 6)
2-0 cu FC Potlogi (Liga 4)


Ei bine, dintre formațiile considerate a fi cu șansa a doua, ACS Burduca are cea mai dificilă misiune! Asta pentru că Urban Titu are ca obiectiv clar promovarea în Liga a 3-a, atenție, nu doar câștigarea Ligii a 4-a. Și după cum a jucat în această primă parte de campionat chiar are șanse! Dar, ieri, la tragerea la sorți, dinspre Titu am primit informația că echipa nu are ca obiectiv câștigarea Cupei! Bine, nici nu vor da în lături, dar... Asta poate însemna un mare avantaj pentru Burduca, mai ales că, din câte am înțeles de la Mădălin Ioniță, la Burduca vor sosi și alți jucători în perioada următoare. 

Pe cine a scos Burduca în cupă
4-2 cu FC Lungulețu (L5)
9-0 cu Valahii Târgoviște (L6)

Pe cine a scos Titu în cupă
3-2 cu Viitorul Cojasca (L5)
5-1 cu Viitorul Șelaru (L6)

Vom mai avea timp să vorbim! Acum am vrut să facem doar un exercițiu inedit de imaginație! ______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii