1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

galerieploaiechindia2023decDambovitapenet, Cupa României / Chindia Târgoviște a pierdut și ultimul joc din grupe, în Cupa României, scor 0-1, așa după cum bine știm cu toții! Unica reușită a venit târziu, în minutul 90+6! Prea multe despre asta nu avem ce discuta... Cu ce râmânem însă după acest joc? Cu imaginea alăturată! Pe o vreme friguroasă, pe un stadion aproape gol și într-o perioadă în care Chindia nu seamănă nici pe departe cu ceea ce ne-a obișnuit în ultimii ani, iată, că în sectorul galeriei, au fost prezente câteva zeci de persoane! Îndurând ploaia și frigul, într-o zonă neacoperită a stadionului, acești inimoși suporteri ne-au dat, tuturor, o adevărată lecție! 

Ne dorim ca cei de la Chindia Târgoviște, cei care finanțează acest proiect... să ”deschidă ochii” și să schimbe ”macazul”! Panta pe care ”alunecă” Chindia nu o poate duce decât într-un loc sigur! 

Revenind la acești fani adevărați, ne aplecăm în fața lor și mai adăugăm doat atât: RESPECT! 

Foto: facebook. Doar Chindia

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii