1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chidiasibiudec6Dambovitapenet, Cupa României / Special am lasăt titlul în... ”coadă de pește”! Pentru a vă permite vouă, cititorilor, să vă gândiți: ce asemănare este între cele două formații? Ei bine, Chindia Târgoviște și Farul Constanța sunt singurele formații care nu au reușit să marcheze nici măcar un singur gol în grupele Cupei României! Mai jos, aveți clasamentele din cele patru grupe! Din păcate, Chindia a pierdut toate jocurile, 0-2, cu Corvinul, 0-2, cu Petrolul și 0-1, cu Hermannstadt! 

Și ca informația să fie completă, doar patru formații au rămas cu... zero puncte, după jocurile din grupe! Pe lângă Chindia și Farul, în aceeași situație mai sunt Botoșani și Pecica. 

Foto: facebook, Ion Busuioc ABdecCD6dec


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii