1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

felixlupu1Felix Lupu este în familia ”lupilor” din Londra de trei ani. A ajuns la FC România în urma unui trial și de atunci pune umărul la succesul formației care activează în Liga a 8-a, din Anglia. Iar viitorul echipei va fi unul promițător, este convins fundașul român.

 

”Am început să fac parte din această familie în urmă cu trei ani, atunci când am fost ales de Ionuț Vintilă, după un trial făcut la Londra.” Așa își începe conversația cu noi, Felix Lupu, unul dintre jucătorii cu multe prezențe în tricoul echipei FC România.


”Sezonul acesta avem un obiectiv clar!”

După cum bine știți, FC România a promovat la finele sezonului trecut, din Liga a 9-a, în Liga a 8-a. Un pas uriaș, pentru că nivelul este cu totul altul. Aici sunt multe formații cu tradiție în eșaloanele superioare, dar și cu vechime de peste 100 de ani în fotbalul englezesc! Iată ce spune Felix Lupu despre campionatul 2018-2019: ”Sezonul acesta avem un obiectiv clar! Trebuie să râmânem în această ligă. Și vrem să îl îndeplinim cât mai repede, posibil. Sunt sigur  că vom reuși, deoarece formăm un grup puternic.”


Golul... promovării!

Felix Lupu spune că cel mai frumos meci pe care l-a jucat la FC România a fost cel care a cosfințit practic promovarea în Liga a 8-a: ”Cel mai frumos meci cu siguranță că a fost victoria de anul trecut împotriva celor de la Great Wakering. Un joc în care în minutul 80 eram conduși cu 1-0 și aveam un om în minus. În ultimele 10 minute am reușit să întoarcem rezultatul, de la 0-1, la 2-1. A fost un moment special pentru mine, deoarece am reușit să marchez golul victoriei, în minutul 90. Acea victorie a fost foarte importantă pentru promovarea în liga a 8-a.”


Felix Lupu, specialistul fazelor fixe!

Până acum, Felix Lupu a marcat aproximativ 15 goluri, peste 10 fiind reușite din faze fixe. ”Având în vedere că joc mai mereu fundaș este greu să marchez altfel. Dar nu asta e cel mai important. Ci să câștigăm și să îi sprijin pe băieții din față, cât pot de mult!”


felixlupu2


”Avem nevoie de fani!”

Felix Lupu face un apel către fani, pe care îi îndeamnă să vină la meciuri, în număr cât mai mare: ”Avem nevoie de fani! Pentru că ne sunt de ajutor în momentele dificile. Și nu numai! Când simți sprijinul fanilor poți trece mai ușor peste orice joc, oricât de dificile ar fi meciurile respective.”


”Emoții speciale, în Cupa Angliei”

Cupa Angliei reprezintă cu adevărat o competiție specială, în care orice fotbalist de pe planetă și-ar dori să joace măcar o singură dată. Și fotbaliștii de la FC România și-au văzut acest vis împlinit! ”În Cupa Angliei sunt emoții speciale, pentru că vorbim de cea mai veche competiție de fotbal din lume. Mai mult, noi putem juca în FA Cup la echipa care poartă numele țării noastre și pentru noi este cu adevărat ceva special”, spune Felix Lupu.


Lupu vrea mai mult, alături de ”lupii din Londra”!

”Eu, personal îmi doresc ca această echipă să aibe un viitor frumos și să reușim încă două promovări, în următorii cinci ani”, încheie conversația cu noi, Felix Lupu.

 

Baftă, Felix Lupu! Succes, FC România!

 

Foto: Ciprian Dîmbean

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii