1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniaextrasezon21Trei jucători se vor alătura, în viitorul apropiat, ”lupilor” din Londra! Vezi care sunt noutățile din tabăra celor de la FC România. Echipa managerului Ionuț Vintilă se pregătește de asalt! Formația din liga a 8-a engleză își dorește un final de sezon liniștit!

 

Cel mai cunoscut fotbalist care se pare că va ajunge la FC România este Cosmin Anton. Fotbalistul care a fost foarte aproape de a evolua la divizionara B, Chindia Târgoviște a jucat, ultima dată, în Liga a 3-a, la Unirea Tășnad. Potrivit informațiilor apărute în presa locală de acolo, Tășnad este la un singur pas de a de desființa, după ce jucătorii sunt neplătiți de aproape trei luni. În acest condiții, Cosmin Anton se pare că s-a decis să revină la FC România, unde a mai jucat cu succes pe când ”lupii” evoluau în liga a 9-a.

Și Alin Bugală este pe lista ”lupilor”, la capitolul ”sosiri”. Fost internațional de futsal și fotbal pe plajă, Alinb Bugală va juca, cel mai probabil, pe postul de mijlocaș stânga.

Andrei Vasilescu este un al jucător pentru care se așteaptă cartea verde, la fel ca și în cazul lui Alin Bugală. Andrei Vasilescu, de-a lungul carierei a bifat jocuri ca atacant la Victoria Brănești și CS Otopeni. El a mai trecut și pe Slatina sau Buzău.

Și acestea nu sunt singurele noutățile din lot! În viitorul apropiat, FC România se va întări și cu alți jucători, despre care vom face referire la momentul potrivit.

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii